OSMAN KARIĆ NIKAD BRUTALNIJE REŠETA: Ovo je njegova SUROVA prognoza - Ša na aparatima, a Maja i Stanislav RASKRINKANI!

Autor:

Zadruga

05.04.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati rijaliti komentator za Republiku razezao jezik o gorućim temama iz Elite!

OSMAN KARIĆ NIKAD BRUTALNIJE REŠETA: Ovo je njegova SUROVA prognoza - Ša na aparatima, a Maja i Stanislav RASKRINKANI!

Foto: TV Pink/printscreen/Instagram.com

Poznati rijaliti komentator i bivši vodietlj radio-emisije "Amnezija", Osman Karić. oglasio se za naš portal i dao svoj oštri sud o gorućim temama iz rijaliti programa "Elita". Poznato je da on nema dlake na jeziku, a kad bi učesnici čuli šta je sve rekao za naš portal ne bi im bilo svejedno. 

Republika

Foto: Tv Pink

Osman Karić

Kako Vam se čini veza Maje i Stanislava? Da li je obostrani cilj ili stvarno postoje simpatije? Da li je čudno što joj je toliko posvećen, a Miona se žalila da nije dobijala pažnju?

- Što se tice Maje, mislim da joj je ova sezona do sad najbolja što se tiče učečća. Do duše bila je jako izričita u svom stavu da ovoga puta neće ulaziti u bilo kakve ljubavne odnose i vezu. Ali naravno Maja ne bi bila Maja da nije izdominirala po ko zna koji put što se tiče momka koji je ušao u "Elitu" i  bio plen mnogih devojaka tamo, pa čak i devojaka koje su u vezi. Maja je time pokazala svoju sujetu i želju da dokaze sebi, a i drugima kako može da ima kog poželi. Nije joj bilo teško, kockice su joj se poklopile time što je Stanislav oko bacio baš na nju od samog početka. Moje mišljenje da ta veza neće dugo potrajati i da ce napolju biti prijatelji na određeno vreme u zavisnosti kad će kome trebati s*ksualna fantazija - govorio je Osman za Republiku. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak

Šta mislite o Mioni i njenim ponašanju otkako su Maja i Stanislav u vezi? Koji je njen cilj i da li uopšte ima osećanja prema Ša?

- Miona i Ša ,veza kojoj svi predviđaju kraj na samom pocetku izlaska iz rijalitija. Ša će tada biti na aparatima, a Miona hladna kocka leda u časi novog decka ili osvajača njenog ledenog srca - poručio je Karić. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

Da li se slažete sa kometnarima na društvenim mrežama da Anita pravi lažnu frku sa Anđelom jer je sujetna na odnos Maje i Stanislava ili je problem nešto drugo?

- Od samog početka ulaska Anđela rekao sam da je ušao sa namerom i nekom osvetom prema Jovani Matoroj u vezu sa Anitom. Naravno nije mu bilo teško pošto je i Anita nešto poput Maje, željna dokazivanja sebi i drugima da može imati kog pozeli. Anđelo je kao i Stanislav bio "kapitalac " što bi se žargonski reklo. Anita je lepa, zgodna, to je neosporno, ali nije baš nešto inteligentna. Nikog ne voli jer je operisana od emocija kao i Miona. I da završim sa Anitom i Anđelom, to je veza na silu zbog opstanka. Kad izađu iz "Elite" izašli su iz veze.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anđelo Ranković i Anita _Stanojlović

Nakon svih dešavanja ko je vaš favorit za pobedu?

- Iskren da budem ove godine nemam favorita, ali ako već nekog moram da izdvojim to je Maja - zaključio je Osman Karić za naš portal. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ne moze od k dama

08.04.2024 18:03

Od kada se to devojka lakog morala koja sa svakim ide u krevet i to na tv pa jos kaze ovo je moj posao smatra primernom i naziva ,,dominantnom,,? Jedino u Karicevom sistemu vrednosti se ova priglupa jeftina jadnica uzdize kao primer kod normalnog sveta ona je primer posrnule devojke, promiskuitetna, neobrazovana i nevaspitana tv .....