ZAJEDNIČKI BIVŠI RASKRINKAO ANITU I MAJU: Crnu prognozu od velikog prijatelja dobio i Nenad Aleksić Ša!

Autor:

Zadruga

05.04.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Marković za Republiku bez dlake na jeziku o aktuelnim dešavanjima u rijalitiju "Elita"!

ZAJEDNIČKI BIVŠI RASKRINKAO ANITU I MAJU: Crnu prognozu od velikog prijatelja dobio i Nenad Aleksić Ša!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official, Shutterstock

Bivši zadrugar Marko Marković ostavio je dubok trag u rijalitiju "Zadruga", a i dalje se priča o njegovim ljubavnim odnosima sa atraktivnim učesnicima. Jedna od njegovih bivših je i Anita Stanojlović, koja se poslednjih dana sve češće svađa sa Anđelom Rankovićem.

Republika

Foto: M.M./ATAImages

Marko Marković za Republiku progovorio o aktuelnim temama

Anita je Anđelu čak ljubomorisala na ženu koja radi kao krupije u kazinu, zbog čega su mnogi pomislili da pravi lažnu frku, kako bi ponovo postala jedna od glavnih tema u rijalitiju. Sa ovim se slaže i Marko.

- S obzirom na to da sam i pre izjavljivao i rekao za Anitu da je zarad rijalitija i publiciteta spremna na sve, ne bi me začudilo da pravi lažne svađe. Mislim, van svake pameti, kao ljubomoriše na krupijea iz kazina... Ha-ha-ha-ha... Nigde veze, oni će kad izađu opstati sigurno nekih 15-20 minuta - rekao je Marko, pa dodao:

- Mada, vrlo moguće da polazi ona od sebe same i onoga što je uradila, pa se dobiji da se njoj ne vrati. Ali, na sve je spremna, u to sam siguran - bio je oštar Marković.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović

Marka smo upitali da prokomentariše i novu veze svoje bivše partnerke Maje Marinković, koja je uplovila u odnos sa Stanislavom Krofakom Panterom.

- Što se Maje i Stanislava tiče, simpatični su. Mislim da se on ozbiljno primio na nju. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak

Za sam kraj, Marko je analizirao i ponašanje svog prijatelja Nenada Aleksića Ša, koji svakodnevno doživljavala slomove zbog Mione Jovanović. Marko nam je otkrio da li smatra da će se Ša uskoro diskvalifikovati.

- Što se tiče Ša, on je moj drugar i ne znam zašto neke stvari sebi dozvoljava... Ne bih voleo nikako da sebi uradi to da se diskvalifikuje... Ali, iskrend da budem, ne vidim nikakvu perspektivu što se njih tiče, iako mi je drug, iskreno pričam - zaključio je Marković za Republiku.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading