STANISLAV OBRNUO IGRICU: Prograsili ga "DOKTOROM" zbog onoga što je uradio Maji, Mioni i Ša! (FOTO)

Autor:

Zadruga

05.04.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Publika oduševljena ponašanjem Stanislava Krofaka Pantere!

STANISLAV OBRNUO IGRICU: Prograsili ga "DOKTOROM" zbog onoga što je uradio Maji, Mioni i Ša! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Ljubavni četvorougao Maje Marinković, Stanislava Krofaka Pantere, Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša glavna je tema rijalitija "Elita" u poslednje vreme. Ove takmičare komentarišu njihovi cimeri, publika, ali i mnogi bivši zadrugari.

Sada se oglasila i Jelena Batos, nekadašnja učesnica popularnog rijalitija i bivša prijateljica Nenada Aleksića Ša. Ona je podelila komentar koji je ostavljen ispod jednog klipa, a koji joj je privukao pažnju.

- Ovaj Stanislav je doktor. Miona frca od ljubomore, Ša nije spavao 2 sata u komadu otkad je ušao, Maja postala mirna nekako, a on se svima smeje - napisao je jedan korisnik, stavio emotikon koji plače od smeha i emotikon krune.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Jelena Batos

Inače, Jelena je nedavno ocrnila Ša javno, nakon što je reper nasrnuo na Uroša Stanića.

- Otkada je u rijalitiju zabranjena psihološka igra? Šta to Uroš radi, što niko drugi ne radi? Ovom čoveku treba psiholog, a ne rijaliti! Baš zbog ovog stanja njegovog sam sve ove godine ćutala i ništa nisam iznosila, pustila sam ga da bude u pravu, a ja da ispadam lažov - započela je Jelena.

- Sećate se kako je Marko (Đedović) pričao da ga je uveo u rijaliti da bi ga spasao, da se oporavi od stanja sa Vanjom. Naći ću baš taj klip, imam negde, moram samo da se setim ko mi ga je poslao... I nenad sam kad je ušao, rekao je da je morao ući, inače bi izludeo napolju zbog problema koji je imao sa Vanjom, nije  mogao, a da se ne suzdrži da joj se ne javlja stalno.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Jelena Batos

I sad kad oni sve to znaju i vide da se unutra ISTO ponaša, ZBOG ČEGA PORODICA I PRIJATELJI NE REAGUJU DA MU SE PRUŽI STRUČNA POMOĆ?
POSLE ĆE BITI KASNO, NJEMU JE SVE GORE I GORE ILI ĆE SEBI ILI NEKOM DRUGOM NAUDITI.

- On je ozbiljan i ja mu verujem. I sada na ovo da mu društvo i porodica kažu: "Ne daj se, samo jako do kraja". Čoveku treba stručna POMOĆ, njega ako Miona ostavi biće svačega i svi će se ČUDITI: "Jao, kako, zašto...", umesto da se reaguje na vreme.

MI KOJI GA POZNAJEMO PRE SVEGA ZNAMO DA OVO NIJE ON I DA MU NIJE DOBRO, PSIHA MU JE OTIŠLA I TREBA MU POMOĆ!!! - napisala je, između ostalog, Batosova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mića

08.04.2024 10:03

Ništa ona ne duguje hrvatu,imao je lepu,mladu,pametnu i zgodnu devojku a to košta,ako hočeš piletinu burazeru,plati i ćuti,ne lupetaj sada,ispadaš majmunčina!!!