BESNA SUPRUGA UČESNIKA ELITE: Nakon ove izjave stižu papiri za RAZVOD?

Autor:

Zadruga

30.04.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Lakić nije ni svestan kako njegova žena gleda na druženje sa Lejdi Di!

BESNA SUPRUGA UČESNIKA ELITE: Nakon ove izjave stižu papiri za RAZVOD?

Foto: Shutterstock

Aleksandra Coka Lakić, supruga Nikole Lakića, oglasila se povodom sinoćnjeg incidenta u kojem je njen suprug učestvovao sa Urošem Rajačićem. Ona je istakla da smatra Rajačića nestabilnom osobom i izrazila žaljenje što je došlo do ovakvog sukoba. Takođe, dotakla se i  Nikolinog odnosa sa Lejdi Di, za koji je priznala da joj se ne dopada, ali to ranije nije govorila da mužu ne bi pravila pritisak tokom boravka na imanju u Šimanovcima. 

Republika

Foto: instagram.com/coka_tasic

Supurga Nikole Lakića, Aleksandra Coka

Jutros se desio veliki sukob Vašeg muza i Uroša Rajačića, kako komentarišete njegovu izjavu da Lakić pravi decu a tuži roditelje?

- Što se tiče Uroša ,mislim da možda i nije loš dečko ali je veoma nestabilan i brzo uđe u crveno i lako ga je lako isprovocurati i u tim njegovim svađama izgovori užasne reči i mnogo je prost, mene ne može da uvredi ništa što drugi kažu ,to je samo tuđe mišljenje i njihov doživljaj.

Šta mislite o Nikolinom odnosu sa Lejdi Di, ljudi nagađaju da postoje neke varnice između njih?

- A što se tiče odnosa njega i Lejdi, ja sam neko ko je veoma retko davao izjave što se tiče njegovih povezivanja sa devojkama, skoro pa nikada... Ali sam neko ko odlično rezonuje stvari i vidim i osetim sve, ali nisam želela njega unutra da izlažem bespotrebnom stresu i nisam želela da dajem drugima oružje protiv koga će se boriti sa njim. Ovaj odnos mi se ne dopada i to je jedino što ću reći - poručila je za Pink.rs

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Nikola Lakić i Lejdi Di se drže za ruke

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading