STANISLAV OVERIO MAJU NA MIONINE OČI! Više se ne kriju u MRAKU, pevačica sve VIDELA!

Autor:

Zadruga

02.04.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja i Stanislav ozvaničili vezu pred cimerima!

STANISLAV OVERIO MAJU NA MIONINE OČI! Više se ne kriju u MRAKU, pevačica sve VIDELA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona, Stanislav i Maja

Stanislav Krofak Pantera, bivši dečko Mione Jovanović, rano jutros nakon emisije "Pretres nedelje" došao je u krevet Maje Marinković. Stanislav ju je obasipao pažnjom i više puta pokušao da je poljubi, a iako se ona prvenstveno nećkala, na kraju se prepustila strastima.

Maja i Stanislav su se ljubili u mraku, a videla ih je samo Miljana Kulić, pa su zbog toga mnogi pomislili da će prvenstveno kriti svoj odnos. Ipak, situacija je drugačija.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja i Stanislav se ljube u spavaćoj sobi

Naime, nakon što se Stanislav danas probudio, otišao je do spavaće sobe i ponovo legao u Majin krevet. Ovoga puta su svi mogli da vide njihove poljupce.

- Šta radiš? Haos! Vidiš šta su mi napravili bolesnici. Polako. Sve okej? - govorila je Maja.

- Bio u bazenu, sunčao se i to je to. Pitao me je Mića da li sam spavao sa tobom kao u s*ksualnom smislu - ispričao je Stanislav.

- Vidiš ti o čemu on priča, nije normalan čovek. Videćemo večeras kad popiješ kako će biti... Znaš koji haos sa ljhudima danas, ne zna se ko je više poludeo. Svi me gledaju. Ja sam svima rekla da sam slobodna  i da mogu da radim šta hoću - poručila je Maja.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona zatekla Maju i Stanislava

Zanimljivo je da je Miona prošla pored njih dok je odlazila do garderobera i imala je priliku da vidi kako njih dvoje razmenjuju strasti.

Inače, Slađa Lazić je sinoć postavila Mionu i Stansilava za svoja dva potrčka, pa će tako ove nedelje imati priliku da pričaju u izolaciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading