MIONA DUGUJE STANISLAVU 40.000 EVRA: Ušla u vezu sa Ša da ga ISKORISTI i šutne, reper opet vraća TUĐE DUGOVE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispratila je kad je Ša posle razvoda galantno dao veliki novac bivšoj ženi Ivani, ali i kad je otplatio dug Tare Simov prema Pinku!

MIONA DUGUJE STANISLAVU 40.000 EVRA: Ušla u vezu sa Ša da ga ISKORISTI i šutne, reper opet vraća TUĐE DUGOVE!

Foto: instagram, e-stock, pink/printscreen

Miona, Stanislav, Ša

Miona Jovanović duguje bivšem dečku Stanislavu Krofaku 40.000 evra, a Nenad Aleksić Ša je njena žrtva od koje će izvući novac da vrati dug, a onda će ga šutnuti. Pevačica iz rijalitija "Elita", koja već nedeljama talasa domaću javnost i imanje u Šimanovcima, skovala je pakleni plan kako da izmiri dugove koje je napravila u poslednje dve godine. Kako je ranije pomno pratila rijaliti i bila svedok kad je reper vraćao dugove nekim od bivših devojaka, cilj joj je bio da ga osvoji.

- Miona je vuk u jagnjećoj koži i jedna mnogo namazana i proračunata osoba. Ona se tamo u "Eliti" predstavlja kao smerna devojka, vrednica, koja je u spoljnom svetu dobra i poštena, sama zarađuje i nikada ni od koga nije uzimala novac. To je čista laž, ja sam svedok njenih dugova koje je napravila prema Krofaku i kog je ostavila čim se pojavila bolja prilika za nju. Ona je tog čoveka toliko drpala za novac, da to nije normalno. Pozajmljivao joj je za sve što je poželela. Ona se pravila poštena, pa je govorila da će mu sve vratiti. Malo- pomalo stvorio se dug od 40.000 evra. Bilo je tu putovanja po egzotičnim destinacijama, automobil, skupoceni život - počinje prijateljica učesnice "Elite", koja nam u nastavku otkriva i šta se dalje dešavalo.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miona duguje Stanislavu pare

- Krofak ju je pred ulazak u "Elitu" kompletno opremio. Od tih para je ušla u rijaliti i kupila skupocene krpice za kamere. Nakon dve godine cifra je dostigla 40.000 evra. To nije malo. Još malo dodaš i kupiš manji stan. Pre ulaska u rijaliti Miona i Krofak su se posvađali. Video je on da je mala počela da glumi ludilo, pa joj je rekao da mora da mu vrati sav novac. Osetio je da ga iskorišćava i da nema emocije prema njemu. Obećala je da će mu vratiti sve do poslednjeg evra, makar morala da se zaduži kod zelenaša. Ja sam joj rekla da je luda jer su to velike pare, ali ona mi je govorila da ima plan kako će nabaviti taj novac - priča izvor Republike detalje koji nisu bili poznati javnosti, te odaje i kako je pevačica bacila oko na repera.

- Ispratila je kad je Ša posle razvoda galantno dao veliki novac bivšoj ženi Ivani, ali i kad je otplatio dug Tare Simov prema Pinku nakon što je bila diskvalifikovana u jednoj od sezona. Znala je da ima sve adute da ga osvoji, mlada je, pevačica je, sve ono na šta Ša pada. ''Ova budaletina će biti moj sponzor. Ima da ga uništim. Znam da će sve prodati zbog mene. I stan, i kola, i sve što ima. Tako ću Stanislavu da vratim jebeni dug'', govorila je ona. I zaista se to i desilo. Vidim da joj je plan upalio. Ša joj pije iz ruku, a ona se samo smeje i u sebi garant govori kako je ispala super glumica. Mislim da će joj Ša dati i više nego što joj treba. Ona će ga šutnuti kad bude isplatio njene dugove prema Krofaku - završava osoba bliska Mioni, kontroverznoj učesnici rijalitija "Elita".

Republika

Foto: ATA Images

Miona planira da iskoristi Ša, tvrdi njena drugarica

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading