URGENTNO OGLAŠAVANJE PRODUKCIJE: Dvoje učesnika Elite najstrožije kažnjeno, s ovim nisu smeli da se igraju!

Autor:

Zadruga

02.04.2024

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici Elite su prekršili strogo pravilo Velikog šefa, odmah usledila kazna.

URGENTNO OGLAŠAVANJE PRODUKCIJE: Dvoje učesnika Elite najstrožije kažnjeno, s ovim nisu smeli da se igraju!

Foto: Shutterstock

Veliki šef izrekao je danas nove kazne na račun pojedinih učesnika "Elite", budući da nastavljaju s kontinuiranim kršenjem osnovnih pravila života u Beloj kući.

Naime, zbog napuštanja emisije 'Nominacije' koja se emitovala u subotu, kažnjeni su Jelena Ilić i Nemanja Gačić. Oni će biti kažnjeni u skladu sa pravlinikom Bele kuće.

Podsetimo, nedavno im je saopšteno da će njihov budžet biti umanjen kao kazna za nepoštovanje pravila. Vođa Luka Majčica je pročitao vanredno pismo u Beloj kući, koje je donelo nove kazne za takmičare.

Veliki šef je jasno istakao svoje nezadovoljstvo postupcima takmičara "Elite" i naglasio da očekuje poštovanje pravila rijalitija. 

- Elito, pitamo se kakve to obaveze imate i šta je to važnije od pisma i zadatka Velikog šefa. Očigledno se nekima jako žurilo, pa nisu imali vremena da onako kako pravila nalažu obave zadatak iz pisma. S obzirom na to da uglavnom nismo čuli objašnjenja, a to je obavezan deo ovog zadatka, doneli smo odluku da budete kažnjeni smanjenjem budžeta po 1000 dinara - istakao je Veliki šef, te zadrugarima pripremio naredni zadatak.

Ova situacija izazvala je burne reakcije među fanovima rijalitija, koji su podeljeni oko toga da li su kazne primerene ili preterane. Mnogi su istakli da je ovo dobar potez Velikog šefa kako bi se održao red i disciplina među takmičarima, dok su drugi smatrali da su kazne preterane i da takmičari treba da imaju više slobode u izvršavanju zadataka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading