MIONA REŠILA DA TUŽI ŠA! Roditelji HITNO moraju da reaguju zbog OVOGA!

Autor:

Zadruga

29.04.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović potvrdila je reči Miljane Kulić!

MIONA REŠILA DA TUŽI ŠA! Roditelji HITNO moraju da reaguju zbog OVOGA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom jučerašnjeg dana Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša žestoko su se posvađali, zbog uskršnjeg fotografisanja koje su imali organizovano. Naime, Nenad je video kako su Miona i njen bivši dečko Stanislav Krofak vrlo bliski, zbog čega je doživeo nervni slom. 

U toku svađe Miona je potvrdila reči Miljane Kulić da trpi torturu od Nenada, pa se na društvenim mrežama poteglo pitanje da li će zaista njeni roditelji podneti tužbu protiv Aleksića, zbog ovakvog ponašanja prema njihovoj ćerki. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

- Ko te je naučio da se hvataš za kamen? Da gađaš ljude kamenom? I ne treba da te izvedu, tebe niko ne provocira, nemoj da pričaš gluposti! Boli me d*pe! Sad će zbog tvojih reakcija će biti još priče. Ja sam rekla još dva meseca, još dva meseca i to je to - upitala je Miona. 

- Ja ovde trpim! Ja! Neću raspravu, nemoj da mi pričaš! Vidi... Ne zanima me šta ti pričaš, nećeš mi nabiti osećaj griže savesti, budi ti u pravu u svojoj glavi, kad tako reaguješ, za tebe me boli ona stvar! Budi cirkuska mečka i eto ti! Budi cirkuzant! - odbrusila je Miona.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak, Maja Marinković, Miona Jovanović, Nenad Aleksić Ša

 

Miljana je uputila Ša poruku koja je šokirala sve prisutne. Ona je javno poručila da će ga njeni roditelji tužiti po izlasku iz rijalitija, što je izazvalo opštu pometnju među ostalim učesnicima. 

- Njeni roditelji će da te tuže, jer je maltretiraš! Slušaj Đedovića, ako ti Đedović nešto kaže... Ja komentarišem klip! - poručila je Miljana uživo u programu. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Cile

29.04.2024 11:45

Trebali su magareće uši da mu stave a ne zečije

RIJA

04.05.2024 21:34

Ej, devojko dozovi se više pameti, da li si i ti prolupala pored njega?. Ša je za lečenje i hitno ga treba uputiti. Nije u vinklu.Jdnostavno on ima psihičke probleme. Beži što daljaje od njea.Pa on ni jedn devojku nije mogao a zadrži. Druga stvaron je nasran i u sexu. Da li si toliko "luda" i grupa da neke stvari ne možeš da prepoznaš. Stanislav je za njega jedan vrlo obrazovan i kulturan gospodin na svim poljima. Može iskompleksirani Ša da ga mrzi koliko želi, a to je način da pokazuje zlo koje nosi u sebi. To nije čovek za tebe,Miona konačno progledaj .... prseci tu vezu.