STANISLAV MOLIO MAJU ZA ORALNO ZADOVOLJAVANJE, HITNO REAGOVAO TAKI: Nakon skandala u Eliti javno uputio ŠOK PORUKU!

Autor:

Zadruga

14.05.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Putem društvenih mreža jasno stavio do znanja kako gleda na vezu svoje mezimice sa MMA borcem!

STANISLAV MOLIO MAJU ZA ORALNO ZADOVOLJAVANJE, HITNO REAGOVAO TAKI: Nakon skandala u Eliti javno uputio ŠOK PORUKU!

Foto: TV Pink/printscreen

Veza Maje Marinković i Stanislava Krofaka na klimavim je nogama, a sinoć su imali najbrutalniji sukob do sada. Kako je Stanislav izjavio da bi "nokautirao" Maju, samo da je muško, njen otac Taki Marinković momentalno je reagovao, pa najavio opomenu za Krofaka.

Republika

Foto: Republika, youtube.com/Zadruga Official

Taki Marinković se oglasio povodom veze Maje i Stanislava

Naime, Majin rođendan se bliži, a Taki je spremio pismo, kojim će Maji staviti do znanja kako stvari stoji i kako bi trebalo da se ponaša prema Krofaku sada, nakon što je pokazao pravo lice. 

Međutim, izgleda da je Taki zažalio zbog grubih reči koje je koristio u oglašavanju za medije, pa se sinoć ogladio putem Majinog Instagram profila i svojoj mezimici i njenom partneru pružio podršku da predbrode krizni period u vezi, kao i turbulencije do kojih he došlo nakon čestitke koja je stigla. 

- Biće sve kako treba samo malo vremena - napisao je Taki uz sliku Maje i Stanislava. 

Republika

Foto: instagram.com

Taki Marinković se oglasio putem Majinog Instagram profila

Inače, on je samo par sati pre toga najavio brutalnu čestitku koju će poslati u Eliti. 

- Oni su tek mesec dana zajedno u tom zatvorenom prostoru, a ne ide u dobrom pravcu. Boža me je preduhitrio, hteo sam za njegov rođendan da pošaljem Maji poruku na torti, ali dobro... Biće prilike. Hteo sam da joj dam smernice, u kom pravcu da ide, da joj kažem:"Kraljice, glavu gore, tebi treba kralj pored tebe! Kraljica si i zdravo, tako se i ponašaj tamo! Ko može da utiče na tebe?! Znaš ko si tamo, tata-mata, nemoj da te iko baca u bedak". Za sedam-osam dana joj je rođendan, pa će da dobije opširno pismo - najavio je Marinković, koji je prokomentarisao Krofakovu opasku da bi Maju, da je muško, "nokautirao".

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Taki Marinković se oglasio povodom veze Maje i Stanislava

- To govori o njemu, šta ja da kažem? Predstavlja se u sasvim drugom svetlu, kao sportista, a sportisti ne bi smeli da se tako ponašaju. Profesionalni bokseri imaju lincencu, ne smeju nikoga da udare na ulici... Polako, još ćemo videti, ovo govori o njemu. Njega niko ne zna od ranije, on se tu odjednom stvorio - otkrio je Taki za Pink.rs.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mishel

14.05.2024 19:28

Ovaj mijenja objave ko vrijeme

Objave

14.05.2024 20:07

@Mishel - Igraju rijaliti sa Takijem pa se i on malo igra sa njima. Pišu svašta, izvrću rečenice. Maju savetuju zli ljudi i oni su joj usadili sumnju. Marinković je zao a Maja je budala koja je zaboravila šta joj je sve rekso i izvređao je prošle sezone. Sada mu veruje i sluša njegove savete. Marinković je davno prodao dušu đavolu a ni žena mu nije ništa bolja ako je sa njim. I Đedović igra trostruko, on je kao i Matora izdao i prodao svakoga ko mu se poverio, on živi i hrani se time ako uspe da nešta zataška skrećući temu ili da poljulja nešto što njemu ne odgovara i nije on glavni savetnik. Stanislav je odabrao Miću kao neko sklonište a Đedović to ne miriše jer nijenon na izvoru informacija. Taki je sve "pročitao" i zato menja objave. Bravo Taki, igraj se ti i dalje.

Moraca

15.05.2024 13:20

Sitnu ce je on. Jer Maja ima seks sa svakim zadrugarima koji je ušao u zadrugu.Blago taju sa takvom cerkom.Takve se nikada ne udaju. Samo idu od ruke do ruke .smece!!