BOŽA DŽONS URNISAO ANĐELA RANKOVIĆA! Evo šta je rekao bivši učesnik Elite, mnogi su ostali zgranuti!

Autor:

Zadruga

14.05.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On se hvali patikama i putovanjima, hvali se da je suvlasnik restorana. Hoće sebe da uzdigne, a druge ponižava!

BOŽA DŽONS URNISAO ANĐELA RANKOVIĆA! Evo šta je rekao bivši učesnik Elite, mnogi su ostali zgranuti!

Foto: printscreen/RTVPink, Red tv printscreen

Bivši učesnik rijalitiija Elita Boža Džons nije imao po izlasku lepe reči za bivšeg cimera Anđela Rankovića, kog je sada nazvao ološem.

Foto: TV Pink/printscreen

Boža Džons

 

- Anđelo je jedan ološ od dečka, nemam potrebu da budem ljubomoran na njega jer Anita nije moj tip devojke. Ja volim starije žene i milfare. Neću sad da kažem da je to Žana, ali vi možete sami da procenite. On se hvali patikama i putovanjima, hvali se da je suvlasnik restorana. Hoće sebe da uzdigne, a druge ponižava. Priča kako ima papuče od 500 evra, pa se hvali roleksom, to je teška seljačina. Stanislav isto ima i lepši i bolji roleks, pa ni jednom nisam čuo da se hvali. Ja mu zameram što je mene ogovarao po ćoškovima, a prvi sam koji mu je prišao kad je ušao u kuću. Kad su hteli da ga napadnu zbog Matore ja sam jedini bio uz njega, podržao sam ga i stao na njegovu stranu, a on mi je tako vratio - rekao je Džons za Red TV.

Foto: Red tv printscreen

Anđelo Ranković

 

Inače, u emisiji "Pretres nedelje" nastao je totalni haos kada se povukla tema odnosa Anite Stanojlović, još uvek zakonite supruge Jovane Tomić Matore, a Jovana je javno udarila na njeno majčinstvo.

Meni je Bojan napisao poruku pred ulazak: "Tužba ti je spremna, stićiće ti tamo" - rekla je Anita.

Ti si terala Alekseja da ti na snimku govori kako nema oca - raskrinkala je Matora.

Inače, Anita je Matoroj prebacila za to što iznosi njen prljav veš u rijalitiju, pa je podsetila da je i Stanislav Krofak ušao emotivno povređen jer ga je Miona prevarila sa Ša, pa nijednu uvredu nije rekao za svoju bivšu.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Gde

14.05.2024 12:17

Gde je nestalo Anđelovo lepo vaspitanje, kultura, fini maniri? Anđelo psuje mnogo, vređa, izražava se kao prostak, ponaša se nekulturno, lepi maniri uu bili u prošlssti samo gluma. Anđelo je osvojio lepu devojku ali nju i nije teško osvojiti Osvojio je Anitu i odveo u krevet i Zola, sa Matorom je imala žestoku seksualnu akciju u izolaciji a Janjuš ih gledao i komentarisao. Jurila je Anita i Markovića, uvlačila mu se "kokošinjac" i žestoko se svađala sa Milicom. Na dan svoje svadbe je sa Mateom razmenjivsla suze i "nesvskidašnje" video pozive i poruke. Rodila Anita kao maloletnica dete i tu i ne treba komentar. Dakle, Anđelo je baš osvojio teško osvojivu devojku koja je mnogo toga prošla do 20 -ete godine. Bogato iskustvo i vredno da se brani i voli, teško je takvo nešto osvojiti. Anđelo jeste hvalisavac a njegovo hvalissnje se svodi na markirane patike, put u Kolumbiju, obrazovanje i diploma koji su ostali u zapećku a on postao "popularan" i prepoznatljiv samo kao bivši dečko jedne lepe devojke i popularne pevačice koja ga je učinila poznatim zbog rijalitija.