MAJA MARINKOVIĆ ŠOKIRALA PRIČOM O BIVŠIM MOMCIMA! Ovo se Stanislavu neće dopasti! Evo šta je objašnjavala u dnevnoj sobi!

Autor:

Zadruga

14.05.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne bih da imenujem ovde na koga tačno mislim, ali pronaći će se oni - provocirala je Maja.

MAJA MARINKOVIĆ ŠOKIRALA PRIČOM O BIVŠIM MOMCIMA! Ovo se Stanislavu neće dopasti! Evo šta je objašnjavala u dnevnoj sobi!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Učesnica Elite Maja Marinković osamila se sa nekoliko cimera u dnevnoj sobi, pa je objašnjavala da je svaki bivši momak kontaktirao posle raskida, kao i da su joj slali razne provokativne fotografije, te joj je telefon pun dokaza. Ona je to namerno pričala ispred cimerke Aneli Ahmić, koja je sa Markom Janjuševićem u vezi, ali i ispred sadašnjeg partnera Stanislava Krofaka, koji je sve posmatrao šokiran.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

- U jednom od mojih telefona ima svašta da se nađe o bivšim momcima. Svi su mi se uredno javljali posle raskida, insistirali da se vidimo i slali razne slike i snimke, tako da je bolje da se niko ne zakači ozbiljno sa mnom. Znaju to ovi što su se zakačili, dobro znaju kako su kasnije prošli. Ne bih da imenujem ovde na koga tačno mislim, ali pronaći će se oni - provocirala je Maja dok drugima njena priča nimalo nije bila smešna. 

Podsećamo, rijaliti zvezda Maja Marinković progovorila je o odnosu sa Stanislavom Krofakom, koji u poslednje vreme pokušava da se skloni od nje na najbezbolniji način. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

 

Nakon cele rasprave za crnim stolom, ispostavilo se da je u pozadini krize njihove veze ipak Miona Jovanović koja ga je javno prevarila sa Nenadom Aleksićem Ša, a ne ćerkino pismo na koje se toliko poziva.

Sama Miona je u jednom momenutu naglasila da je od strane cele porodice Krofak bila prihvaćena, za razliku od Maje, čime je potvrdila Majine slutnje da je ipak ostavlja zbog bivše. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading