KO JE NAJVEĆA ŠTROKA ELITE?! Nastao opšti haos među takmičarima kad su krenuli da se odmeravaju po aljkavosti!

Autor:

Zadruga

14.05.2024

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvoje učesnika rijalitija se umalo nisu pobili, prepucavali se i jedno drugom pripisivali najgore osobine.

KO JE NAJVEĆA ŠTROKA ELITE?! Nastao opšti haos među takmičarima kad su krenuli da se odmeravaju po aljkavosti!

Foto: Printskrin

Nakon što se u Beloj kući pojavila Goca Džehverović održan je sasntanak o podeli poslova, koji su držali ona i Ivan Marinković.

- Ovde niko ne želi da radi, niti bilo šta, ljudi ovde ne rade niti ih zanima - komentarisao je Ivan, čime je izazvao revolt među nekim cimerima, pa ga je Slađa vratila na fabrička podešavanja:

- Nek ti čiste tvoji veliki budžeti i tvoji prijatelji koji ne čiste sa tobom!

Republika

Foto: Printskrin

Ivan Marinković opleo po cimerima zbog nehigijene

Dok su se prepucavali oko toga ko je veća štroka i odmeravali jedni druge u aljkavosti, samo pojedini su mogli da se ne osećaju prozvani pošto čiste za sobom. 

Inače, Goca je doživela pomračenje kako je promolila glavu u kuću.

- Kako vas nije sramota, vidite ovo, curi vam voda iz sudopere, sve vam je pobacano, šta mi glumite ovde, kako možete ovde da gazite - vikala je Džehva, a Sneža je dobacila:

- Kakav vođa takva i kuća!

Džehverovićka je toliko bila van sebe da je počela i da psuje. 

- Ovo je sramota, nemam reči, boli mene ku*ac za vaše pi*ke i du*eta, ovo mora da se sredi. Je*em li vam mater svima, ovo je sramota, aljkavi stvorovi.Ja sam štalu čistila, a ne kuću. Mene bi bilo sramota od ove kuće da sam došla ovde,a da ne radite ništa - urlala je ona dok je obilazila imanje. 

Republika

Foto: Printskrin

Goca Džehverović u klinču sa Anđelom i Anitom

Međutim, na kraju je zabroravila na svoju ulogu higijeničarke u Beloj kući, kada je upala u klinč sa Anđelom Rankovićem, koji je svojevremeno bio u vezi sa njenom ćerkom. Mama Džehva se tako žestoko posvađala sa aktuelnim učesnikom "Elite" na konto toga što prečesto uzima u usta njenu naslednicu Teodoru Džehverović, pa je njegovu sadašnju devojku Anitu Stanojlović opomenula zbog nehigijene. 

- Anita, ako toliko želiš da budeš nova Teodora Džehverović moraš da čistiš - dobacila je Džehva Stanojlovićevoj cinično. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading