BIVŠA ZADRUGARKA UPRAVO UŠLA U BELU KUĆU: U svakom trenutku spremna da napravi opšti haos, jedan MOMAK joj je POSEBNO NA METI (FOTO)

Autor:

Zadruga

14.05.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je zadužena za red u "Eliti", ali vrlo lako može da izazove i nered!

BIVŠA ZADRUGARKA UPRAVO UŠLA U BELU KUĆU: U svakom trenutku spremna da napravi opšti haos, jedan MOMAK joj je POSEBNO NA METI (FOTO)

Foto: www.youtobe.com/Zadruga Offical

Bivša zadrugarka i aktuelna mentorka, koja vodi računa o higijeni, u "Eliti" Gordana Goca Džehverović ušla je u Belu kuću, a kako bi s novim vođom i ostalim učesnicima prešla celo imanje i ukazala im na sve stvari koje treba da počiste i srede.

Inače, ona redovno dolazi da zavede red, a nertko zna da zatekne totalni haos, te tako šokirana nehigijenom ulazi u diretnu raspravu sa takmičarima. 

Republika

Foto: M.M./ATAImages, Dragan Kadić

Goca Džehverović uvek spremna da napravi haos sa Anđelom zbog ćerke Teodore

Pored njenog zaduženja da nadgleda učesnike rijalitija, ona je od ulaska nesuđenog zeta Anđela Rankovića u "Elitu" i njegovog povezivanja sa Gocinom ćerkom Teodorom Džehverović, takođe morala da reaguje. Tako situacija između Teodorine majke i njenog bivšeg dečka u svakom trenutku može da eskalira. Znajući Džehvu, nije isključeno da će se u jednom momentu obračunati, jer je on provocirao Teodoru, iako nije bilo potrebe za tim.

- Ovo je četvrti put da on ulazi u rijaliti i neminovno je da se nas dvoje sretnemo. Ja radim svoj posao, on radi svoj. Računala sam da sada neće ni da je spomene, pošto svaki put plače za Teodorom, sada neće to da radi. Međutim, on je potencirao priču i žacnuo me je tamo gde ne treba. Ja sam majka lavica i ne dam na svoju decu, kad je kriva - kriva je, ali kad nije kriva, znam da budem veoma rigorozna. Koliko sam čula, on je rekao da koristim ćerku, da mi je ona zlatna koka. Ona mi je rekla da joj neki fanovi stalno šalju njegovu nagu sliku i upoređuju sa dečkom sa kojim je sada. Prsla sam i stvarno sam želela da se žestoko se obračunam sa njim. Međutim, povukla sam ručnu - priznala je jednom prilikom Gordana Džehverović.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Anđelo Ranovoć o bivšoj devojci Teodori uvek govori sve najlepše

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

14.05.2024 18:25

TEODORA JE SAVRŠENA U SVAKOM POGLEDU...I USPEŠNA, I LEPA, I PAMETNA, BOGU HVALA DA SE OSLOBODILA OVOG KOMPLEKSAŠA, RAZMAŽENOG, BEZOBRAZNOG, SA LISIČIJOM FACOM...KAD NEKO KAŽE KAKO JE ON LEP...MENI SE SMUČI...ZLO OD ČOVEKA U SVAKOM POGLEDU