RAT PORODICA ZBOG JOŠ NEROĐENE BEBE: Ovako je Miličina sestra zapušila usta Terzinim roditeljima!

Autor:

Zadruga

14.05.2024

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starija sestra je poručila da su Veličkovići srećni zbog prinove, a posebno ona jer je radosna vest stigla baš na njen rođendan!

RAT PORODICA ZBOG JOŠ NEROĐENE BEBE: Ovako je Miličina sestra zapušila usta Terzinim roditeljima!

Foto: TV Pink/printscreen

Borislav Terzić i Milica Veličković ostvariće se kao roditelji jer su u rijalitiju napravili dete. 

Za razliku od Terzine porodice, koja ne želi da čuje da će on postati otac, Miličini najbliži, kad su im se slegli svi utisci, poručili su da su ipak srećni zbog njene trudnoće.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Milica Veličković je na sestrin rođendan saznala da je u drugom stanju

Naime, Miličina starija sestra Marija oglasila za Pink rs i priznala da ih je sve radosna vest  isprva šokirala i rasplakala, ali da su se potom obradovali.

- Danas mi je rođendan i na rođendan sam saznala. Iskreno, bili smo u šoku i u blagoj neverici na prvu loptu, malo su nam se slegli utisci i na kraju svih krajeva smo srećni. To je lepa vest, okolnosti za to su daleko od idealnih, ali ni u spoljnjem svetu se te stvari baš ne dešavaju u idealnim okolnostima. Najbitnije nam je da ona bude dobro i da se ne stresira, kad izađe napolje imaće podršku svih nas, naravno - rekla je Miličina sestra i dodala:

Nadam se da će Terzino ponašanje da se unormali i njihov odnos generalno, zato što su ovo već ozbiljne stvari. Terzinoj porodici i prijateljima bih poručila da se suzdrže loših negativnih komentara ili ne daj Bože uvreda, s obzirom da je situacija takva kakva je mislim da svi treba sada malo da povedu računa šta pričaju.

Republika

Foto: pink.rs

Milica Veličković i Bora Terzić uživaće u Kući odabranih

Inače, Veliki Šef je Terzi poslao 20.000 dinara, da u prodavnici kupi sve neophodno za trudnicu, a danas je stiglo obaveštenje da će par do kraja "Elite" uživati u blagodetima Kuće odabranih.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ljubica

14.05.2024 16:25

Srećno Milice ali izbir tate ti nije dovar. Rodi leou devojčicu kao što si ti.

mishel55

14.05.2024 21:04

Lijep par beba če biti prelijepa neka je sa Srečom

mishel55

14.05.2024 21:04

Lijep par beba če biti prelijepa neka je sa Srečom