ŠA BRUTALNO SLAGAO MIONU! isplivalo sve na videlo, Maja otkrila kompletnu istinu!

Autor:

Zadruga

28.04.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović saznala istinu od Maje Marinković!

ŠA BRUTALNO SLAGAO MIONU! isplivalo sve na videlo, Maja otkrila kompletnu istinu!

Foto: TV Pink/printscreen

Nenad Aleksić Ša ponovo je počeo da puca po svim šavovima, nakon što je video da njegova devojka Miona Jovanović slikala prisno sa bivšim dečkom Stanislavom Krofakom.

Nakon što su se posvađali, Anita Stanojlović sela je pored Mione Jovanović, te je porazgovarala sa njom o karambolu Nenada Aleksića Ša.

Foto: RTV Pink

Anita Stanojlović i Miona Jovanović

 

- Maja kaže da nije bilo toliko prisno, jer bi ona prva reagovala. Sad ja u kuhinji jedem, on dobacuje: "Kao gospođa jedeš". Uroš nešto rekao, nisam ni čula i on na nju - rekla je Miona.

- Kaže Uroš da si ga branila od Ša! Ako si stala normalno, nisi kriva, ako je savio ruku, onda si kriva... Pored svega što se dešava, ako jeste, onda si trebala da se skloniš! - rekla je Anita.

Foto: RTV Pink

Anita Stanojlović i Miona Jovanović

 

- Sklonila sam ga od njega. Pravi od sebe...Jezive scene. Nisam čula Uroša da mi se obratio, nisam registrovala. Ja sam sinoć rekla njemu da ne pravi dramu, on mi je rekao da se ne smejem, da ne nazdravljam... Slikamo se svi, i fotograf kaže da gledam u drugu stranu i stanem i ja gledam, ne u njega, nije me ni pipnuo, da me je pipnuo, ja bih to osetila... Slikamo se, ulazim unutra, on urla, Maju mu je rekla kao, Maja je posle rekla da nije tako bilo kako je on rekao... Uroš mi je nešto rekao, ide zaleće se na njega, Urošu ne može da kaže ni marš, ja sam se sklonila, jer je išao na njega, skloni se, bre, brate! Jezive scene pravi. Niti sam čula Uroša da mi se obratio, stvarno, prala sam kašičicu i nisam registrovala - rekla je Miona.

- Idi mu uz dlaku malo dok se smiri - rekla je Anita.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading