PINK UDARIO MAJU PO DŽEPU: Prekršila strogo pravilo, produkcija se hitno oglasila!

Autor:

Zadruga

12.05.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog kršenja pravila snosi posledice!

PINK UDARIO MAJU PO DŽEPU: Prekršila strogo pravilo, produkcija se hitno oglasila!

Foto: ST/N.PANČIĆ, youtube.com/Zadruga Official

Takmičari rijaliti programa "Elite" suočavaju se sa posledicama kršenja pravila postavljenih od strane Velikog šefa. Iako su upoznati sa osnovnim pravilima takmičenja, kao što je zabrana šaputanja, pojedini takmičari, poput Maje Marinković i Bože Džonsa, večeras su prekršili ovo pravilao, dovodeći sebe u nezavidan položaj.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

Iako su takmičari obavešteni o pravilima takmičenja, često se dešava da ista prekrše. Zabrana šaputanja je samo jedno od pravila koje se redovno krši, što dovodi do nezadovoljstva Velikog šefa i donošenja odluka o kažnjavanju takmičara.

Nedisciplina Maje Marinković i Bože Džonsa dovela je do toga da Veliki šef donese odluku o njihovoj kazni. Šaputanje, koje je strogo zabranjeno, rezultiralo je time da oboje snose posledice svog postupka. Ova situacija takođe ukazuje na to da pravila takmičenja treba poštovati, jer kršenje istih može rezultovati neprijatnim posledicama.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Boža Džons

Ova situacija još jednom ističe koliko je važno poštovati pravila takmičenja, kao i posledice koje mogu nastupiti ukoliko se ista prekrše.

Inače, Boža Džons je večeras ugrožen, zbog čega će na kraju noći morati da se bori za opstanak u Beloj kući. On je u duelu sa Anđelom Šparavalo, a kako je ona dosta aktuelnija od njega, Boža se već pozdravio sa takmičenjem i sebi unapred prognozirao odlazak kući. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading