PRIZOR IZ ELITE ZBOG KOG ĆE VAM PASTI VILICA: Maja i Miona jedna pored druge, šta se ovo DEŠAVA? (FOTO)

Autor:

Zadruga

11.05.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žestoke rivalke počele da liče ili kopiraju jedna drugu?

PRIZOR IZ ELITE ZBOG KOG ĆE VAM PASTI VILICA: Maja i Miona jedna pored druge, šta se ovo DEŠAVA? (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Miona Jovanović i Maja Marinković tokom ove sezone imale su brutalne sukobr, tokom kojih se pale jako teške reči, a tenzija između njih je dostigla vrhunac kad je Maja ušla u vezu sa Mioninim bivšim dekom, Stanislavom Krofakom

Na društvenim mrežama se na jednoj stranici koja prati dešavanja iz popularnog rijalitija pojavila fotografija, koja je privukla veliku pažnju i brojne komentare. Naime, Miona i Maja su u sinoćnoj emisiji bile u sličnom izdanju, tako da su skoro i ličile jedna na drugu. Još uvek nije jasno da li jedna drugu kopiraju ili je upravo ovo još jedan dokaz da imaju sličan ukus. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Miona Jovanović

Inače, Maja i Stanislav poslednjih dana imaju ozbiljne probleme u vezi, a pored toga što je njegova ćerka poslala pismo zbog kog su prestali da imaju vrele akcije, desio se još jedan haos, kad je Uroš Rajačić optužio Maju da flertuje sa njim iako ima dečka. 

Nakon haosa koji je nastao oglasio se i Majin otac, Taki Marinković, koji nije ni najmanje štedeo Rajačića i zbog optužbi koje je izneo na račun njegove mezimice izneo je silne prozivke. 

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Taki Marinković

- Ko je taj? Ja sam mislio da je on ispao iz rijalitija. To je čista glupost, ona da je htela ona bi od prvog dana bila sa njim. Nije on njena interesna sfera, mnogo se mali napržio na rijaliti. Svi bi Maju Marinković. On misli da je neki frajer, pa ga gleda Maja. Baš će on da je zavede, sa čim, sa poljoprivrednim đubrivom. Malo mu daju svi gasa i lože ga - prokomentarisao je za Pink.rs Taki Marinković.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
pero

11.05.2024 18:32

Maja ko voštana figura