OVA SLIKA TOPI I NAJTVRĐA SRCA: Aleks Nikolić podelila EMOTIVAN trenutak sa malom Leonom, niko na ovo ne ostaje RAVNODUŠAN! (FOTO)

Autor:

Zadruga

12.05.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica "Zadruge 6" uživa u majčinstvu!

OVA SLIKA TOPI I NAJTVRĐA SRCA: Aleks Nikolić podelila EMOTIVAN trenutak sa malom Leonom, niko na ovo ne ostaje RAVNODUŠAN! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Pobednica šeste sezone "Zadruge", popularna rijaliti učesnica Aleksandra Nikolić, 17. aprila donela je na svet ćerkicu Leonu, koju je dobila sa partnerom Filipom Carem. Novopečena mama je nedavno podelila fotografije i otkrila kako provodi dane sa svojom naslednicom, a sada se ponovo oglasila i objavila intiman trenutak iz porodičnog doma.

Ona se usnimila sa svojom ćerkicom Leono i raznežila sve na društvenim mrežama. Pobednica šeste sezone "Zadruge" se nekoliko put isplezila na snimku, a svima je privuklo pažnju da i mala Leona radi isto što i njena mama. 

Republika

Foto: instagram.com

Aleksandra Nikolić sa ćerkicom Leonom

Podsećanja radi, Aleksandra Nikolić je nedavno istakla da je ovaj Vaskrs posebno važan za nju zbog ćerke Leone, te da je veoma uzbuđena što može da ga provede u krugu porodice. Za razliku od prethodnih godina, kada je praznike provodila u rijalitiju, ove godine je okružena toplom porodičnom atmosferom.

- Ovo je najposebniji Uskrs sa mene. Leonin prvi Uskrs, mama, sestra, Mateja, i ja. Zar ima nešto još lepše od porodične tople atmosfere. Prethodnih godina sam bila u Zadruzi za Uskrs i jako mi je falila porodica. Sada je baš sve potaman - priznala je Aleks za Pink.rs, pa se potom pohvalila ofarbanim uskršnjim jajima:

Republika

Foto: instagram.com/pink printscreen

Aleksandra Nikolić i Filip Car

- Mama i ja smo farbale jaja. Kao i svake godine sa bojama, mada ja najviše volim kada sam kod bake, pa baka ofarba jaja u lukovini i zaista ta jaja i budu najlepša. Kao mala jako sam se radovala Uskrsu, za mene je to bio poseban dan, a i sada je. Bila bih sa mamom za Uskrs ili sa mojom bakom Ružicom.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stevan

12.05.2024 23:53

Vratila se iz Bujanovca.