ZAVIRITE NA SLAVLJE POVODOM ROĐENJA ĆERKE ALEKS I CARA: Nakon Crikvenice organizovana fešta i u Beogradu! (FOTO)

Autor:

Zadruga

20.04.2024

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić pojavila se na slavlju povodom rođenja male Leone!

ZAVIRITE NA SLAVLJE POVODOM ROĐENJA ĆERKE ALEKS I CARA: Nakon Crikvenice organizovana fešta i u Beogradu! (FOTO)

Foto: Instagram.com, ST/Nikola Mutić

Filip Car i Aleksandra Nikolić

Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić i njen partner Filip Car nedavno su postali roditelji, a njihova ćerka je rođena carskim rezom u Narodnom frontu u Beogradu. Ponosni tata je rođenje proslavio u Crikvenici, dok je prelepa vest sada obeležena i u Beogradu, a atmosferu sa događaja je dočarala Anđela Đuričić.

Republika

Foto: Instagram.com/alex_mima_official, ATA Images, Shutterstock

Aleks Nikolić postala majka

Anđela je pripremila predivan buket cveća za Aleksandru, koji je oduševio mladu mamu, uključujući roze ruže, sitno belo cveće, srca i poruku "srećno rođenje". Ovaj gest je rastopio srca fanovima i dodatno naglasio posebnu vezu između Aleksandre i Anđele. Nakon toga, Anđela je fotografisala dekoraciju i hranu iz stana, spominjući Aleksandru uz ikonicu žabice i zeleno srce, koji su po svemu sudeći obeležje njihovog prijateljstva.

Republika

Foto: instagram.com

Anđela Đuričić na proslavi rođenja ćerke Aleks i Cara

Anđela ne krije sreću zbog rođenja male naslednice Aleks i Cara, te je među prvima pristigla na proslavu kako bi ulepšala poseban dan novopečenih roditelja. Njihovo prijateljstvo i dalje cveta, što je očigledno iz njenih gestova i prisustva na važnim događajima u Aleksandrinoj i Filipovoj porodici.

Republika

Foto: instagram.com

Anđela Đuričić na proslavi rođenja ćerke Aleks i Cara

Rođenje male Leona predstavlja radostan događaj za Aleksandru, Filipa i njihove prijatelje, a emotivni gestovi Anđele Đuričić dodatno su istakli prijateljstvo i podršku koju pruža novopečenoj porodici. Ovaj događaj će sigurno ostati duboko urezan u sećanju svih prisutnih i predstavlja početak nove, posebne faze u životu pobednice "Zadruge 6". 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading