ASMIN UZVRAĆA UDARAC! Raskrinkao Situ i objavio njihove privatne prepiske! OVO JE ISTINA O NOVCU I POKRADENOM ŠTEKU! (FOTO)

Autor:

Zadruga

12.05.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši partner Aneli Ahmić ponovo udario na njenu sestru!

ASMIN UZVRAĆA UDARAC! Raskrinkao Situ i objavio njihove privatne prepiske! OVO JE ISTINA O NOVCU I POKRADENOM ŠTEKU! (FOTO)

Foto: Alfa TV Printscreen, youtube.com/Zadruga Official, Instagram

Asmin Durdžić je tokom gostovanja u "Eliti" u petak otkrio da su Sita Ahmić i njena majka Jasmina Jasna Ahmić pokrale štek Aneli Ahmić. Ona se oglasila, te istakla da to nije istina.

- Suludo. Taj čovek povećava od 30.000 smo došli na 100.000, a u životu nije video cifru, nema ništa osim kada prevari nekoga. Videli smo i taj pink "porše" što je kupio i vilu takođe, ljudi moji samo se provaljuje i iz dana u dan dokazuje da je kompleksaš, te sakriva svoju seksualnu opredeljenost iza maske velikog šmekera, čuli smo u emisiji i da Janjuš nije njegov tip, jer on ima drugačiji tip muškarca očito. Pametnom dosta - rekla je Sita za "Pink.rs".

Odmah nakon Sitine izjave Asmin se oglasio na društvenoj mreži Instagram i objavio prepisku sa njom.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Asmina Durdžića

- To bi značilo da sam ušla u kuću i uzela pare iz šteka. Ne, mama je donela pare - napisala je Sita.

- Da - odgovorio je Asmin.

- I rekla: "Plati". To je velika razlika. A ja neću reći šta sam platila, da se ne bi to sutra iskoristilo. Protiv mene nije ništa ilegalno, već neka situacija, nebitno sada. A ja nisam ništa - odgovorila je Sita.

- Ma da - dodao je Asmin, pa objavio prepiske od 12. i 13. maja, gde se vidi da on traži pare nazad.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Asmina Durdžića

- Ćao, jesi razmislila? - upitao je Asmin.

- Da, od prvog jula mogu da počnem  da vraćam po deo, do prvog novembra ću vratiti sve što imam. Ne mogu reći u koliko rata, ali do tog datuma će biti to zavoreno. Pre ne mogu početi jer posla nema sada nikako, stalno sam u minusu, jer smo izgubili pile, a brodovi tek od jula počinju, oni koji meni daju posao. Sada je baš jadno. A imam jako mnogo plaćanja. Jedino što želim je da novac uplaćujem na račun koji vama odgovara i to je sve - napisala je Sita.

- De vidi da do 15. juna prvu ratu pošalješ, treba mi hitno - napisao je Asmin.

- Ne mogu. Ne želim obećavati šta ne mogu, pa posle frka - odgovorila je Sita tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Anjsa

12.05.2024 17:42

Toliko laži, prevara, sramote i zla u životu ove žene. A ona ne ume da stane, da se zavuče u mišju rupu i da čeka da se zaboravi ova sramota nnjiove porodice. Ona i majka ne umeju da ćute i ne napadaju čoveka kojeg su pokrale , one treba da odgajaju svoju decu i čekaju kraj rijalitija i prestanak svakodnevnog sramoćenja. Činin mi se da one žele publicitet i ne obaziru se na to šta su rekle i pokazale, nije ih sramota sopstvene sramote. One su videle spas u Anelinoj vezi i Janjuševim budalastim maštanjima ali tu će doživeti najveći poraz . Janjuš nema ni krov nad glavom, odeća mu godinama stoji u najlon kesama a novac koji zaradi u rijalitiju se istopi u kafanama, na splavovima, u piću i u provodima na letovanju. Tako je godinama. Nadam se da će Aneli sačuvati svoj novac i na vreme otići svojoj kući i preuzeti brigu o detetu. Sve drugo je propast.