NAJSKANDALOZNIJE OPTUŽBE NA ANELIN RAČUN! Sve strane se uključile u RAT nakon Asminovog gostovanja na Pinku!

Autor:

Zadruga

11.05.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin Durdžić opleo po porodici Aneli Ahmić te otkrio nove detalje iz odnosa sa Aneli Ahmić

NAJSKANDALOZNIJE OPTUŽBE NA ANELIN RAČUN! Sve strane se uključile u RAT nakon Asminovog gostovanja na Pinku!

Foto: ST/Dragan Kadić, Facebook, Shutterstock

Bivši partner Aneli Ahmić s kojim ima ćerkicu Noru Asmin Durdžić gostovao je u emisiji "Pitanja novinara" na TV Pink i tom prilikom izneo svoju stranu priče o odnosu s aktuelnom učesnicom "Elite". Pored toga što je istakao da je Stanija Dobrojević prava žena za njega i otkrio da njegova porodica podržava vezu sa starletom, nije propustio priliku da što više ocrni majku svog deteta.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Asmin Durdžić

Durdžić tvrdi da je majka njegovog deteta drugim muškarcima koje on poznaje slala obnažene fotografije, koje su oni prosleđivali njemu. Naime, on je tvrdio da Aneli sve vreme u rijalitiju priča i iznosi laži o njihovom odnosu, a na kraju je rešio da je potpuno ogoli i pokazao uživo u programu njenu kompromitujuću sliku.

- Pošto ona stalno proziva druge žene šta rade i kako se skidaju, evo, ako mogu ja da pokažem u kameru jednu njenu fotografiju, koju je ona slala muškarcima koji mene poznaju. Evo kako Aneli širi noge - pokazao je Durdžić fotografiju voditelju kojem je bilo vidno neprijatno što je ugledao takav sadržaj, ali je reagovao krajnje profesionalno i rekao da se takav kompromitujući materijal ne može pokazati na televiziji, što su potvrdile grimase prisutnih u publici koji su sedeli dovoljno blizu Asmina da vide o čemu se radi.
Asmin je potom rekao da će istu fotografiju objaviti na Instagramu, pa čak i po cenu gašenja profila.

- Nema veze što ne mogu pokazati ovde, objaviću ja na Instagramu. Neka svi vide kako ona širi noge, a proziva druge. Nek mi ugase nalog, već su mi jedan ugasili - zaključio je Asmin.

Foto: TV Pink/printscreen

 

Aneli i Janjuš videli Asmina, pa nastao opšti haos

Haos iz studija preselio se u Belu kuću kada su učesnici "Elite" videli Asmina Durdžića kada je krenulo uključenje, a on je napuštao studio u tom trenutku. To je momentalno izazvalo pometnju u rijalitiju, ali se najviše odrazilo na Aneli i Janjuša i njihov odnos, koji je eskalirao.

- Videli smo ko je gostovao kod vas u studiju maločas, to je izazvalo njenu promenu raspoloženja. Mi smo u problemu zbog njenog bivšeg muža. Video sam to po nekim situacijama, ja sam nju verio iz ljubavi - kazao je Janjuš.

- Meni se Asmin us*ao u život, dok Janjuš spava napolju svaki peti dan kod žene, pa ja ništa za to nisam rekla - odbrusila je Aneli.

Foto: printscreen/RED TV, facebook

 


Stanija: Spremna sam na pomirenje njih dvoje

Dok je Asmin Durdžić gostovao na Pinku, njegova partnerka Stanija Dobrojević bila je gost emisije "Pitam za druga" gde otkrila da njen dečko nema petlju da se suoči s Aneli Ahmić uživo, tvrdeći da ona nema nikakav problem čak i ako nekad u budućnosti dođe do njihovog pomirenja.

- Ja sam priželjkivala od starta da dođe do njihovog suočavanja i zaista nemamo strah od toga, on nije želeo da uđe, ali je sad pristao da gostuje. Meni je rekao da ne želi uživo da se suoči s njom već samo preko ekrana - rekla je Stanija tokom gostovanja na Red TV, te priznala da bi se ona samo povukla ukoliko bi se njen partner pomirio s bivšom posle "Elite".

- Vreme će sve pokazati, ako dođe do bilo čega od toga, biće precrtan za mene - zaključila je Stanija. 

Foto: Red tv printscreen

 


Majka je pokrala Aneli, uzela joj 100.000 evra

Asmin Durdžić izneo niz tvrdnji o porodici Aneli Ahmić, te otkrio da je Dubrovčanku pokrala sopstvena majka i uzela joj silne pare, tačnije 100.000 evra.

- Sramota me je da se svađam sa ženom od 50 godina. Ona, da ima pare, ne bi imala dva klimava zuba. Aneli je i sama rekla da je njena majka ukrala pare da bi ih dala Siti. Radilo se o 100.000 evra. Aneli je želela da skupi pare za Noru i sebe da bi živele u super uslovima. Ja sam rekao da im u Dubrovniku na mesec dana gase struju jer ne plaćaju struju. One su neke bogatašice, a nemaju da plate 100 evra za to. U Sarajevu nemaju grajanje. Greju se na grejalicu koja je stara 50 godina. One vole da žive u smeću - kazao je Asmin.

Foto: YouTube/Printscreen, Facebook

 


Asmin negirao da je tukao bivšu: Manir sestara Ahmić je da sve lažu

Kako se spominjalo tokom rijalitija da je Asmin Durdžić tukao Aneli Ahmić, te da joj je svedok za to Sitin muž Nikica, koji je sve to video, Alibaba je iskoristio gostovanje da objasni da su sestre kojima je manir da lažu sve inscenirale.

- Nikica je rekao da ga je Sita nagovarala da da taj intervju, objavio sam taj razgovor. Ona je objavila tu fotografiju, ne znam šta je to. Verovatno svaka se dopisuje, šalje sliku, zašto ona nema nijedno dopisivanje? Ona je meni u diskoteci razbila flašu u glavu jer joj nisam dozvolio da koristi narkotike, a tad bi bilo prirodno da refleksno uzvratim. Ja nisam nikad nijednu devojku udario. Kao što ste videli kako Sita vređa, to je njihov manir - rekao je Asmin.

 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
mishel55

11.05.2024 18:40

Šta reči za ovog đukca avlijanera bez pedigrea

Srna

12.05.2024 01:10

Pazi da je ovo Aneli na slici! Foto montaža apsolutno. A i da jeste, da ovaj balvan ima gram mozga, ne bi objavljivao majku svog deteta. Dokle ljudska pakost ide. Običan pornićar, neka se pokrije ušima i ćuti. Običan prevarant, ne zna da sklopi prosto proširenu rečenicu. Stanija neka se stidi koliko je nisko pala. Od Marka lepotana dospela na rugobu. Sličan se sličnom raduje.