HTELA JE DA OČISTI ĆERKU U STOMAKU! Aneli krila trudnoću od Asmina, pa se pojavila sa stomakom do zuba!

Autor:

Zadruga

22.01.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin dokusurio Aneli, pa razotkrio i njenu sesrt Situ.

HTELA JE DA OČISTI ĆERKU U STOMAKU! Aneli krila trudnoću od Asmina, pa se pojavila sa stomakom do zuba!

Foto: youtube.com/pink.rs, Facebook, Shutterstock

Asmin Durdžić bivši partner Aneli Ahmić mirovao je nekoliko meseci, a sada je šokirao, kada je otkrio da je Aneli htela da abortira njihovo dete, ali ju je sestra odgovorila od toga. Budući da su Anelina sestra i majka napale Staniju Dobrojević, Asmin je poludeo pa otkrio sve o čemu je do sada ćutao. 

Republika

Foto: Privatna arhiva

Asmin Durdžić dokusurio bivšu partenrku Aneli Ahmić

Naime, Asmin tvrdi da Aneli nije nikakva majka, kao i da je ušla u Elitu dok joj ćerk aživi u kući u kojoj nema grejanja. U nizu storija putem društvene mreže Instagram Durdžić je izneo izuzetno teške i gnusne optužbe na račun majke svog deteta i njene sestre. 

Republika

Foto: TV Pink

Asmin Durdžić tvrdi da Aneli nije htela da rodi njegovo dete

- Smećarke smrdljive!! Šta vam je Stanija kriva? Ja sam ostavio vašu Slinušu, ja sam pobegao od vas, ne želim da šaljem pare pod tim uslovima. Rekao sam da ću pokrenuti postupak!! VI STE KRIVE ZAŠTO NORA I JA NEMAMO KONTAKT, samo vi i niko drugi! Zašto ne pljujete Janjuša kad je rekao da će da prihvati Noru? Zašto ne pljujete njega kad nosa slike u džepu? Mater vam j*bem klošarsku da vam nije Stanije ne bi nigde bile! Ako hoćete da vodite rat evo tu sam JA! JA SAM VAM KRIV ŠTO SAM VAS ŠUTNUO SMEĆARKE RASPALE!!! GONITE SE U 3 PM! SOCIJALNI SLUČAJEVI, SAMO RAĐATE DECU, A NIKO NIŠTA NE RADI - napisao je Asmin na Instagramu, pa dodao:

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, Privatna arhiva, Pixabay.com

Asmin Durdžić smrtno zaljubljen u Staniju Dobrojević

- DA, ISTINA JE, DOVEO SAM JE U KAMIONU KOD SEBE, BILA JE DVA DANA, OTIŠLA JE KAMIONOM ZA SARAJEVO POŠTO JE BILA KORONA, NIKO NIJE MOGAO NIKUD JA SAM JE PREBACIVAO PREKO GRANICA SA KAMIONOM UZ MATERIJAL KOJI SAM UVOZIO! Nije se javila mesec dana i vratila se trudna! Htela je da se čisti, TI SITO NISI DALA I MATER VAM I OD TOG DANA JE MOJ ŽIVOT PAKAO, KLOŠARKE!!! Četiri meseca vas nisam dirao ali vi SMRDUŠE NE PRESTAJETE, NISTE BITNE SEBI KAMOLI SVETU, YOUTUBE PUN VAŠIH SNIMAKA O POKUŠAJU DA POSTANETE POZNATE! SVE TRI KORISTITE STANIJU OLOŠI RASPALI! VI STE RASPAD SISTEMA, GADURE. 

Inače, Asmin je prilikom početka "Elite" dugo insinuirao da mala Nora zapravo nije njegovo dete, i tražio je test očinstva, za koji se na kraju nije ni pojavio.

Uzimajući u obzir to da je period korone bio kada je Aneli ostala u drugom stanju, po Durdžićevim navodima, pretpostavka je da je dete koje je Aneli želela da abortira upravo njihova ćerka. 

Anelina sestra Sita, kao i Anelina majka, povodom ovih tvrdnji nisu se do sada oglašavale. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading