PROCURILA FOTOGRAFIJA ĐORĐA DAVIDA SA SUPRUGOM: Sa maskom na licu, ne odvaja se od njega!

Autor:

Zabava

22.01.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvanula je fotografija Đorđa Davida sa ženom, ona mu je najveća podrška.

PROCURILA FOTOGRAFIJA ĐORĐA DAVIDA SA SUPRUGOM: Sa maskom na licu, ne odvaja se od njega!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Đorđe David

Poznati pevač i član žirija u "Zvezdama Granda", Đorđe David, juče se našao u centru medijske pažnje zbog saobraćajne nesreće koju je imao u Severnoj Makedoniji. U ovoj nesreći, nažalost, jedna osoba je nastradala, što je sigurno veoma potresno za sve uključene.

Porodica poznatog pevača, koju čine njegova supruga Ana i ćerka, verovatno su veoma zabrinute za njega s obzirom da mu je, prema nezvaničnim informacijama, zabranjen izlazak iz Makedonije. Ova situacija sigurno predstavlja izazov za celu porodicu, a posebno za Đorđa koji se i dalje nalazi u Makedoniji.

Kako se nezvanično saznaje, Đorđe David će ostati u Makedoniji dok se ne završi čitava istraga vezana za saobraćajnu nesreću. On je izjavio da mu je urađen alko test i da je utvrđeno da nije bio pod dejstvom alkohola, te da javni tužilac ističe da u ovom slučaju nema nikakve krivice. Đorđe ističe da mora da ispoštuje proceduru u ovakvim slučajevima i da će ostati u Makedoniji dok se sve ne reši.

Republika

Foto: ATA Images

Đorđe David

 

Inače, Đorđe David je u jednom intervjuu otkrio da sa suprugom Anom živi na dve adrese zbog određenih životnih okolnosti. On je istakao da je trenutno razdvojen od supruge i deteta dok ne reše stambeno pitanje, a putem svog Instagram profila je podelio fotografiju sa suprugom, koja mu je sada definitivno najveća podrška.

- Ne živim sa porodicom, ja sam u jednom stanu, a Ana je sa detetom u drugom. Sa nama je sve u redu, suprugu volim najviše na svetu, ali zbog određenih životnih okolnosti, trenutno smo razdvojeni, dok ne rešim stambeno pitanje - otkrio je Đorđe David u jednom intervjuu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading