NAŠA PEVAČICA SE SKAMENILA NAKON NESREĆE ĐORĐA DAVIDA: Pozlilo joj nasred ulice, odmah se uhvatila za SRCE!

Autor:

Zabava

21.01.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravične vesti o saobraćajki Đorđa Davida je dokusurile!

NAŠA PEVAČICA SE SKAMENILA NAKON NESREĆE ĐORĐA DAVIDA: Pozlilo joj nasred ulice, odmah se uhvatila za SRCE!

Foto: Republika.rs

Rok muzičar Đorđe Nikolić, poznatiji kao Đorđe David, noćas je doživeo saobraćajnu nesreću u Severnoj Makedoniji. Ovim povodom se oglasila njegova koleginica i dobra prijateljica, Zorana Pavić, koja je i više nego emotivno reagovala na ovu vest.

Naime, Pavićeva je uhvaćena na prestoničkom aerodromu Nikola Tesla, a vidno je bila zatečena i u šoku kada joj je saopštena vest o saobraćajnoj nesreći Đorđa Davida. Pevačica je bila skamenjena i jedva je prokomentarisala situaciju, izrazivši svoju zabrinutost za kolegu.

Je li dobro? Gospode Bože! Da li je Đorđe dobro? Evo, nemam komentar... Ne znam šta da kažem - zatečeno je rekla Zorana, koja je u jednom trenutku čak i zaplakala, prenosi Blic.

Republika

Foto: printscreen/blic tv

Zorana Pavić u suzama nakon nesreće Đorđa Davida

Nakon saobraćajne nesreće, Đorđe se obratio domaćim medijima kako bi otkrio detalje ove strašne nezgode, te priznao da je u trenutku nesreće udario osobu koja je šetala auto-putem. Međutim, kako je dobio informaciju iz Tužilaštva, neće odgovarati jer navodno ne snosi krivicu.

- Moram da budem ovde, u Makedoniji. Očekuje me još jedna izjava i kako mi je rečeno iz Tužilaštva, neću biti u pritvoru jer ne snosim krivicu. Sinoć sam imao lagani lom, sad se smirilo. Nikad u životu nisam psa zgazio, a kamoli ovo. Još uvek sam u blagom šoku, to je pakao... Imam dva šava na levoj ruci zbog posekotina od šoferke koja je pukla. Dragom Bogu da sam imao jak automobil, jer da nisam ko zna šta bi se dogodilo - istakao je Đorđe, preneo je Grand.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Đorđe David se oglasio nakon saobraćajne nesreće

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading