ĐORĐE DAVID DOŽIVEO SAOBRAĆAJKU: Stradala jedna osoba!

Autor:

Zabava

21.01.2024

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna osoba stradala!

ĐORĐE DAVID DOŽIVEO SAOBRAĆAJKU: Stradala jedna osoba!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Đorđe David

Rok muzičar Đorđe Nikolić, poznatiji kao Đorđe David, doživeo je saobraćajnu nesreću sinoć u Severnoj Makedoniji, na magistralnom putu Kumanovo - Granični prelaz Tabanovce. Nesreća se dogodila oko 20 časova, a prema informacijama izvora Informera, u nesreći su učestvovala tri vozila.

U saobraćajnoj nesreći učestovala su vozila "folksvagen polo", putničko vozilo "folksvagen golf" i putničko vozilo "opel insignija", za koje se sumnja da je njime upravljao Đorđe David - otkriva izvor, prenosi Informer, koji je prosledio i fotografije sa lica mesta.

Republika

Foto: PrintscreenJutjub

Đorđe David

U ovoj saobraćajnoj nesreći, nažalost, jedna žena stara 49 godina iz Kumanova je izgubila život. Ona je bila saputnica u vozilu "polo". Pored tragičnog gubitka ove žene, dve osobe su teško povređene, a među njima se sumnja da je teške povrede zadobio i sam Đorđe David.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa nekadašnjim članom grupe "Generacija 5", ali se on do objavljivanja teksta nije javljao na broj poznat redakciji.

Podsećanja radi, roker Đorđe David neretko priča kako je za njegovu ljubav prema muzici i umetničku crtu "kriv" njegov otac koji mu je bio i idol, ali je nažalost tragično završio život, kada je on imao svega 14 godina.

- Otac Vasilije odveo me je sa 10 godina u dramsku sekciju koju je imala Radio Televizija Beograd, i tada sam prvi put video Buleta Goncića, Sonju Savić, Brstinu i druge. Moj otac je bio član saveza komunista, i dok su svi gledali da zabodu neku lovu i vikendice, njega to nije zanimalo. On je bio tajni savetnik u Titovom kabinetu i smrt oca me je negde opredelila za umetnost, uprkos tome što su svi u porodici bili akademski obrazovani ljudi, doktori, ja sam rešio da se bavim onim gde mi sloboda dozvoljava da budem svoj - priča Đorđe za Grand i osvrće se na tragediju koja mu je u potpunosti promenila život:

Republika

Foto: Printscreen Prva TV

Đorđe David Zvezde Granda

- Bila je u pitanju politička nameštaljka, izrežirana. On i ja smo bili u kolima, meni dlaka sa glave nije falila, a on je ostao na mestu mrtav. Ali bio je i ostao autoritet u mojoj glavi. Ja sam se nakon toga strašno promenio, jer je moj heroj bio poražen. Nisam imao ni 15 godina i to su stvari koje mladom čoeku naprave lom u glavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading