KARLEUŠA BLAMIRA DECU, OSVANUO SNIMAK: Pevačica uhvaćena na DELU, kamera sve usnimila (VIDEO)

Autor:

Zabava

20.01.2024

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Urnebesan video kruži društvenim mrežama!

KARLEUŠA BLAMIRA DECU, OSVANUO SNIMAK: Pevačica uhvaćena na DELU, kamera sve usnimila (VIDEO)

Foto: printscreen

Jelena Karleuša

Pop diva Jelena Karleuša privlači pažnju gde god da se pojavi, a poslednji odmor sa porodicom provela je u Dubaiju, u društvu svojih ćerki Atine i Nike, kao i sa prijateljima. Karleuša je redovno svoje pratioce na društvenim mrežama obaveštavala o svom boravku, objavljujući video snimke svojih aktivnosti.

U jednom od snimaka, Jelena je prikazana kako đuska prolazeći kroz plažni bar, dok je u drugom snimku, dok sedi u kafiću, pokazala svoje plesne veštine. Uz osmeh, Karleuša je komentarisala svoje plesne poduhvate urnebesnim rečima.

- Blamiram decu - istakla je muzička zvezda u svojoj objavi, međutim, nije mogla da izbegne pažnju prisutnih, kao i gospođe koja ju je odmeravala od glave do pete i snimala svaki njen pokret.

Podsećanja radi, Jelena Karleuša, poznata po svom jakom stavu i neustrašivosti, pokazala je svoju nežnu stranu gostujući u jednoj emisiji. Naime, u emotivnom intervjuu, muzička zvezda je otkrila svoje privatne i poslovne detalje koji su retko viđeni u javnosti, te uz podršku svojih koleginica i prijateljica pokazala svoju ranjivu stranu i dovela sebe do suza.

Naime, jedan od najdirljivijih momenata emisije bilo je kada su se Jelenine koleginice i prijateljice koje su se uključile putem video poziva i uputile emotivne poruke pevačici, što možete pogledati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading