U SRCU BEOGRADA ORI SE ALBANSKA PESMA: Karleuša ponovo UDARILA na Teu Tairović, spomenula i SKANDAL Selme Bajrami (FOTO)

Autor:

Zabava

15.01.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rat Jelene Karleuše i Tee Tairović ne prestaje!

U SRCU BEOGRADA ORI SE ALBANSKA PESMA: Karleuša ponovo UDARILA na Teu Tairović, spomenula i SKANDAL Selme Bajrami (FOTO)

Foto: youtube.com/FACE HD TV/AmiG Show

Jelena Karleuša javno je izrazila nezadovoljstvo povodom nastupa njene koleginice Tee Tairović na dočeku srpske Nove godine u Beogradu. Naime, ona je na društvenoj mreži Instagram istakla da je Tairovićeva izvodila i plesala uz albansku pesmu u centru srpske prestonice, što je izazvalo njeno negodovanje.

Kako je naglasila, za doček srpske Nove godine u srcu Beograda ispred Narodnog pozorišta odjekivala je albanska pesma "Hajde luj qyqek" uz tradicionalni trbušni ples folklornog ansambla, te postavila pitanje, iako je Beograd metropola otvorena za sve ljude, zašto je jedna pevačica osuđena zbog sličnog postupka, dok se u drugom slučaju osuda nije čula, aludirajući na Selmu Bajrami.

- Koliko je Beograd veliki grad govori i činjenica da se ispred Narodnog pozorišta u srcu Beograda, za doček srpske Nove godine, orila albanska pesma "Hajde luj kikek" uz tradicionalni trbušni ples folklornog ansambla - napisala je Karleuša. 

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša o nastupu Tee Tairović

- Moramo da budemo fer i stvari nazivamo pravim imenom. Osudili su vrsnu pevačicu Selmu Bajrami zato što je (kao žena sa albanskim poreklom) pevala albansku pesmu i pokazivala albanski pozdrav negde u inostranstvu. Kada je pevačica Tea Tairović pre neki dan pevala albanske pesme uz trbušni ples, u srcu Beograda, na dočeku srpske Nove godine ispred Narodnog pozorišta, osude nije bilo. A i zašto bi? Muzika spaja i ne poznaje granice. Beograd je metropola i otvoren je za sve ljude. Ali... Zašto se jedna osuđuje, a druga ne? Ne smemo biti licemerni - dodala je pevačica u okviru svoje objave. 

Republika

Foto: Selma Bajrami/tiktok

Selma Bajrami pokazuje dvoglavog orla

Podsećanja radi, Jelena Karleuša nije štedela reči na račun svoje koleginice Tee Tairović, ističući da je šokirana koliko izvođači koji dobiju priliku da pevaju na Trgu Republike ne poštuju ni šansu, ni publiku, ni mesto, ni državu.

Nikada nisam sebe poredila sa drugim izvođačima jer je to u svakom smislu neuporedivo, ali sam iskreno šokirana koliko oni koji (ne) zasluženo dobiju priliku da pevaju na Trgu Republike, ne poštuju ni šansu, ni publiku, ni mesto, ni državu. Dobiti priliku da nastupite ispred Skupštine ili na Trgu, velika je čast i odgovornost. Ali umesto da daju sve od sebe da opravdaju poverenje grada, svedoci smo da mnogi pevači jednostavno nikada nisu smeli da dobiju šansu - napisala je Karleuša, a onda njen nastup nazvala "kafanskom tezgom". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Milan

15.01.2024 22:43

Zasto ovu zenu ne hospitalizuju nego slobodno seta i lupeta baljezgarije.Pod hitno joj treba terapija

Milan

15.01.2024 22:43

Zasto ovu zenu ne hospitalizuju nego slobodno seta i lupeta baljezgarije.Pod hitno joj treba terapija