KARLEUŠA POKOSILA TEU TAIROVIĆ: Zbog njene objave će LETETI PERJE, novi rat na estradi (FOTO)

Autor:

Zabava

14.01.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon nastupa Tee Tairović na dočeku srpske Nove godine oglasila se Jelena Karleuša!

KARLEUŠA POKOSILA TEU TAIROVIĆ: Zbog njene objave će LETETI PERJE, novi rat na estradi (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Tea Tairović i njen kolega Saša Matić zajedno su proveli prethodnu noć na Trgu republike, nastupajući za doček srpske Nove godine. Njihov zajednički nastup izazvao je reakciju njihove koleginice Jelene Karleuše, koja je na dočeku 2022. godine nastupala ispred Narodne skupštine Republike Srbije.

Nakon što je saznala za zajednički nastup Tei Tairović i Saše Matića, Karleuša je reagovala na društvenim mrežama, deleći objavu obožavateljke u kojoj je bila fotografija Tairovićeve ogrnute u srpsku zastavu pored Karleuše s početka novogodišnjeg nastupa. Iz njenog komentara je jasno da joj se ovakvo poređenje nije dopalo.

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša o nastupu Tee Tairović za doček srpske Nove godine U Beogradu

Ovo čak ne sme ni u istoj slici da stoji - istaknula je Jelena u okviru svoje objave na društvenoj mreži Instagram.

Podsećanja radi, Jelena Karleuša je bila član žirija "Zvezda Granda" kada se Tea Tairović takmičila u ovom muzičkom takmičenju. Muzička zvezda je čak otkrila da je upravo ona dala šansu mlađoj pevačici u takmičenju, ističući da je Tairovićeva prolazila kroz teške trenutke zbog "hejta" koji je tada dobijala, ali da je ipak imala nešto posebno što ju je privlačilo.

- Evo na primer, Tea Tairović. Da nije bilo mene, ispala bi u prvom krugu. Toliko su je hejtovali. Ali ja sam osetila to nešto, bez obzira što ona nije bila u tom pevačkom smislu dobra, ali imala je nešto i provlačila sam je iz kruga u krug i hvalila - istakla je Jelena jednom prilikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading