"TO JE MOJA MARINA..." Futa se raspao na KOMADE kada je video lik svoje supruge u filmu "Nedelja"

Autor: P. R.

Zabava

12.01.2024

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo kako je Aleksandar Radulović Futa reagovao kada je video lik Marine Tucaković na velikom platnu!

"TO JE MOJA MARINA..." Futa se raspao na KOMADE kada je video lik svoje supruge u filmu "Nedelja"

Foto: ST/D. KADIĆ, ATAImages

Juče je održana novinarska projekcija filma "Nedelja" koji je snimljen o životu legendarnog Džeja Ramadanovskog. Cela glumačka postava pojavila se na ovom događaju, a najveću pažnju privukli su glavni akteri priče, Husein Alijević Husa, ali i Milica Janevski koja je tumačila lik pokojne Marine Tucaković.

Oni koji su pogledali ovo ostvarenje kažu da je isto jako emotivno, a njime je zadovoljan i Aleksandar Radulović Futa, koji je izrazio svoje oduševljenje ističući da je Milica maestralno odglumila lik njegove voljene supruge.

- Pogledao sam proširenu, odnosno radnu verziju filma, a finalnu ću na premijeri. Pogledao sam i scene koje je maestralno odglumila Milica i mogu da kažem samo da je to moja Marina. Video sam je kroz taj lik. Milica je apsolutno iste pokrete koristila kao Marina. Nisam imao priliku još da se upoznam sa njom, ali se nadam da ćemo se sresti u utorak na premijeri. Pohvalio bih čitavu ekipu koja je radila na filmu i jedva čekam da čujem utiske kako o filmu, tako i o pesmi koju je Ceca otpevala, a koju smo radili za Džeja - rekao je Futa, prenosi Telegraf.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ, ATA Images/M.M., ST/Dragan Kadić

Milica Janevski tumači lik Marine Tucaković u filmu "Nedelja"

Inače, povodom linka Tucakoviće oglasila se i glumica koja je tumači, te istakla da se sa Futom nije čula, ali da se raduje njihovom susretu.

Futu nisam srela još uvek, čoveka ne poznajem lično. Istraživački rad za moj lik sam radila sama u dosluhu sa rediteljem Nemanjem Ćeranićem. Pretpostavljam da ću Futu upoznati na premijeri i jedva čekam da se to dogodi. Čula sam da je gledao film, da je jako zadovoljan, da je rekao da je to - to, da je to njegovo Marina i mislim da nema većeg komplimenta nego čuti takve reči od njega. Svi znamo kakva je Marina bila i šta je sve uradila u svojoj karijeri, koliko je obeležila jednu epohu ostavivši u amanet toliko pesama za brojne umetnike. Trudili smo se, s obzirom na to da je bila vrlo specifična žena, kako taj njen duh uhvatiti, a u tome ne preterati i ne napraviti neku karikaturu ili imitaciju. Bez obrzira što s nama nije fizički u ovom svetu, i dalje je veoma pristuna i dominantna u narodu, tako da je bilo odgovorno pristupiti svemu tome - kazala je Milica Janevski za Republiku na konferenciji.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Milica Janevski na konferenciji za film "Nedelja"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading