KUM DŽEJA RAMADANOVSKOG PLAKAO POSLE FILMA "NEDELJA": Čuveni Rule otkrio šta ga je najviše POGODILO! (VIDEO)

Autor: M. G. / B. P. M.

Zabava

11.01.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Jagodić Rule emotivno doživeo film "Nedelja", koji je snimljen po životu njegovog pokojnog kuma!

Danas je na Banovom brdu održana specijalna novinarska projekcija filma "Nedelja", koji je rađen po životu Džeja Ramadanovskog. Zoran Jagodić Rule, kum pokojnog Džeja, bio je oduševljen filmom, te pred našim kamerama priznao da ga je doživeo emotivno.

- Da smo odmah posle filma snimali, videli biste me u suzama. Stvarno emotivno. Prikazano je to vreme i šta se sve dešavalo. Svi likovi su ispoštovani, priča je prava, sve kako se dešava od samog početka, do koncerta na Tašmajdanu. Oduševljen sam - rekao je Rule.

- Ja sam najviše emotivac kad on krene da peva, šta mu se dešavalo kao klincu, kad se upoznao sa Marinom, kad sam čuo tu boju glasa, emociju... - dodao je on.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Husa, koji tumači lik Džeja, sa Ruletom, kumom pokom pokojnog pevača

Rule nam je otkrio i da li je ekipa uspela verno da prikaže odnos koji je Džej imao sa svojim bratom od tetke, Isom Lerom, koji je bio poznatiji pod nadimkom Džamba.

- Prikazan je kakav jeste. Džamba je bio nezgodan tip, ali mekog srca. Džej mi je sto puta pričao za njega. Nije voleo te neke barabe, intervenisao je na svoj način, da li sa štanglom ili utokom, ali uvek je voleo slabije da zaštiti. Bio je veliki džentlmen prema damama, poštovao je sve - otkrio je Rule za Republiku.

Republika

Foto: Telegraf/NebojšaMandić

Džej Ramadanovski

Inače, Džamba je bio najpoznatiji dorćolski don, a duže od tri decenije se smatra mrtvim, iako njegovo telo nikada nije pronađeno. Kruži priča kako su ga nasmrt pretukli Arkanovi ljudi, a zatim njegovo beživotno telo zazidali u temelj pumpe. 

Nestao je pre više od 30 godina, a poslednji put viđen je ispred kockarnice "London" na uglu Kneza Miloša i Kralja Milana, posle tuče na šestom spratu Beograđanke.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Iso Lero Džamba, Džejov brat

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading