"NISAM SE SRELA SA FUTOM, ALI ČULA SAM..." Glumica koja glumi Marinu Tucaković u filmu o Džeju ima samo JEDNU ŽELJU pred premijeru (VIDEO)

Autor: P. R. / M. G.

Zabava

11.01.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Janevski otkrila kako se spremala za lik Marine Tucaković u filmu "Nedelja".

Danas je u jednom prestoničkom bioskopu održana novinarska projekcija filma "Nedelja" o životu legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog, nakon čega je upriličena i konferencija za medije, tokom koje su glavni glumci odgovarali na sva pitanja vezana za ostvarenje koje pretenduje da postane pravi hit na velikom platnu.

Ovom prilikom smo pričali i sa glumicom Milicom Janevski, koja u filmu o Džeju glumi čuvenu hitmejkerku Marinu Tucaković, koja mu je svojevremeno pisala najemotivnije stihove i vinula ga u zvezde.

- Futu nisam srela još uvek, čoveka ne poznajem lično. Istraživački rad za moj lik sam radila sama u dosluhu sa rediteljem Nemanjem Ćeranićem. Pretpostavljam da ću Futu upoznati na premijeri i jedva čekam da se to dogodi. Čula sam da je gledao film, da je jako zadovoljan, da je rekao da je to - to, da je to njegovo Marina i mislim da nema većeg komplimenta nego čuti takve reči od njega. Svi znamo kakva je Marina bila i šta je sve uradila u svojoj karijeri, koliko je obeležila jednu epohu ostavivši u amanet toliko pesama za brojne umetnike. Trudili smo se, s obzirom na to da je bila vrlo specifična žena, kako taj njen duh uhvatiti, a u tome ne preterati i ne napraviti neku karikaturu ili imitaciju. Bez obrzira što s nama nije fizički u ovom svetu, i dalje je veoma pristuna i dominantna u narodu, tako da je bilo odgovorno pristupiti svemu tome - ističe Milica, te otkriva i kako se spremala za ulogu poznatog tekstopisca:

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ, ATA Images/M.M., ST/Dragan Kadić

Milica Janevski o Marini Tucaković i Futi Raduloviću

- Čitala sam puno o njenom životu, sve što sam uspela da nađem od informacija, slušala sam njene intervjue... Probala sam nekako da mojom intuicijom i glumačkim znanjem i zanatom dođem u vezu sa njenim bićem, ako je to ikakako moguće, i tako napravimo nešto što je pre svega istinito.

Janevski je otkrila i da neretko zaplače uz Džejeve hitove, koje je potpisala upravo Marina Tucaković.

- Ne znam odakle da počnem, ali da, plačem uz njegove pesme. "Živote, ženo bez morala", na primer, "Nedelja", naravno... Ma, svaka! Kad ih pustiš, kreneš, pa redom plaćeš, pa kako ti dođe - istakla je glumica za Republiku.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Milica Janevski tumači lik Marine Tucaković u filmu "Nedelja"

Premijera filma "Nedelja"  zakazana je za 16. januar u MTS Dvorani, dok će u bioskopima početi sa emitovanjem od 18. januara 2024. godine. Poznatom pevaču grupe Beet Street, koja je devedestih osvajala klubove i srca mnogih, Huseinu Husi Alijeviću, pripala je čast da igra legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog u biografskom ostvarenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading