JOVANA JEREMIĆ SE RASPLAKALA UŽIVO U EMISIJI ZBOG MAJKE: Voditeljka se SLOMIL.A pred kamerama na OVE reči!

Autor: P. R.

Zabava

11.01.2024

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovakvu je do sada niste videli!

JOVANA JEREMIĆ SE RASPLAKALA UŽIVO U EMISIJI ZBOG MAJKE: Voditeljka se SLOMIL.A pred kamerama na OVE reči!

Foto: TV Pink/printscreen

Majka voditeljke Jovane Jeremić nije krila koliko je ponosna na svoju ćerku, ali nije zaobišla ni iznošenje kritika na njen račun. Naime, ona se u jednoj prilici čak uključila u emisiju i iznela iskreno mišljenje o ćerkinom ponašanju. Rekla je da je ponosna na Jovanu, ali da smatra da "malo treba da prikoči".

Ja sam samo jedna prava majka. Ponosna sam na Jovanu, ali malo treba da prikoči. Nikada nisam davala izjave za televiziju. Jovana je kao devojčica bila mnogo dobra. Sa dve godine je više znala šta treba reći nego sada. Posle emisije vikendom koju gledam, često joj kažem da malo prikoči. Teško je vreme i mora da bude malo mirnija varijanta - rekla je tada majka Jovane Jeremić u emisiji "Premijera - Vikend specijal". 

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Majka Jovane Jeremić

Nakon ovog uključenja, Jeremićeva je stala pored svojih roditelja, zaplakala i obratila se gledaocima kraj malih ekrana.

Televiziju sam stavila ispred sebe. Bez svega mogu, ali bez svog posla ne mogu i to je kod mene jednostavno. To svako treba da zna, ko me ne prihvati takvu ni ne treba mi. Ne tražim mnogo samo od nekoga ono što najviše košta, a to su ljubav uspeh i poštovanje - rekla je Jovana Jeremić jednom prilikom u pomenutoj emisiji.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Jovana Jeremić plače

Podsećanja radi, Jovana Jeremić nedavno je javno obelodanila da je u vezi sa biznismenom Draganom Stankovićem i u nekoliko navrata je istakla koliko je srećna zbog načina na koji je tretira, te da je fizičku liniju dovela do perfekcije zahvaljujući dečku Draganu Stankoviću, s kojim, kako kaže, upražnjava seks tri puta dnevno.

Jeste, kako nije zaslužan, redovan seks za doručak, ručak i večeru. Dobar je Dragan, odličan, mogu da ti kažem. Može to Dragan da isprati sve, trudi se. Nemoj da sumnjaš, previše je dominantan, on prati čak i ovaj razgovor iako nije s nama, on je Veliki brat u svakom smislu. Super je seks, to se podrazumeva, ali i zdrava, ishrana i redovan trening su bitni. Treniram svaki dan, vodim računa, ali, pored seksa i vođenja ljubavi, ja vodim ljubav jer Dragana volim. Gde je Dragan mene najviše podržao? Da smršam. On mi je dao vetar u leđa da smršam još tri-četiri kilograma, da bih bila, kako je on rekao, praćka i sajla - istakla je voditeljka jutarnjeg programa za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading