MAMA MI JE ORGANIZOVALA SVADBU, A ONDA MI JE UZELA MUŽA: Tu nije bio kraj PAKLU "Kada sam je videla na ULICI sa OVIM, zavrtelo mi se u glavi"

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena koja je ostala bez muža zbog majke rekla je da joj nikada neće oprostiti što ga je odvela.

MAMA MI JE ORGANIZOVALA SVADBU, A ONDA MI JE UZELA MUŽA: Tu nije bio kraj PAKLU "Kada sam je videla na ULICI sa OVIM, zavrtelo mi se u glavi"

Foto: facebook

Lauren Val udala se za aerodromskog radnika Pola Vajta kada je imala samo 19 godina.

Njena mama Džuli, koja sada ima 53 godine, platila je venčanje vredno 15.000 funti, a zahvalna Loren ju je odvela na dvonedeljni odmor u Devonu. Osam nedelja kasnije, muž Pol se odselio, a devet meseci kasnije njena majka Džuli je rodila njegovo dete i objavila da su zajedno.

- Pol se uvek dobro slagao sa mamom. Nikada mi se to nije činilo čudnim, jer mu je ona bila svekrva, a on samo prijateljski raspoložen. Mnogo su se smejali zajedno. Uopšte nisam mislila da budem zabrinuta. Ko bi? - rekla je ona i pojasnila:

- Jedva sam čekala da se upustim u brak, ali mastilo se jedva osušilo na našem venčanom listu kada se Pol promenio.

Loren je dodala da je njen muž stalno brinuo o tome gde mu je telefon. Četiri nedelje kasnije, Lorenina sestra je koristila mamin telefon i pronašla ono što Loren tvrdi da su poruke između Džuli i Pola.

Foto: facebook

Loren je otkrila poruke njenog bivšeg muža i majke

Njena majka je negirala da se bilo šta dešava, rekavši: "Ti si luda".

- Kada sam se suočila sa Polom, postao je beo kao čaršav - i nije mi dozvolio da vidim njegov telefon - rekla je Loren.

Samo nekoliko dana kasnije, Pol je skinuo venčani prsten i napustio Loren i njihovu sedmomesečnu ćerku.

Kada je čula da se preselio kod njene mame, rekla je da ne može da veruje da će se dvoje ljudi koje je volela i kojima je verovala više od svega na svetu tako prema njoj odnositi.

- Bilo je bolesno. To je jedna od najgorih stvari koje majka može učiniti ćerki. Paul je možda bio nepristojan mladoženja, ali ona je moja mama. Ona treba da me voli i štiti iznad svih drugih - prisetila se svega za "Dejli mejl".

Loren se prisetila da je nakon Paulovog izlaska iz kuće čula glasine da živi sa njenom majkom i da je videla Džuli kako hoda ulicom, očigledno trudna. Loren je rekla:

- Kada sam je videla na ulici i primetila da ima stomak, vrtelo mi se u glavi. Uhvatila se za stomak i rekla mi: "To je cista". Bila sam toliko besna da sam otišla kući i uništila sve fotografije sa našeg venčanja.

Foto: facebook

Na ulici je videla trudnu majku i saznala da čeka dete sa njenim bivšim mužem

Potom je 2005. godine on dobio dete sa njenom majkom. Pet godina nakon braka sa Loren, Pol se oženio Džuli. Ona je otišla na venčanje.

- Bilo je sramotno. Ja sam se venčala 14.08.2004, oni su se venčali 15.08.2009. Bilo je to skoro previše za podneti, ali uradila sam to zbog svoje ćerke. Otišla sam da gledam mamu kako se udaje za istog čoveka za kojeg sam se udala pet godina ranije.

Napisala joj je pismo nekoliko nedelja kasnije i izvinila se.

- Stalno to pominjem i komentarišem, a njoj se to ne sviđa. Samo zato što smo posle razgovarale ne znači da sam prebolela. Paul mi se nikada nije izvinio niti pokušao da mi se izvini. Razgovaram s njim jer je oženjen mojom mamom. Pitala sam ga ranije da objasni našoj ćerki, a on je samo rekao da je to sada zaboravljeno - istakla je.

Njena majka, koja radi u službi za decu, ostala je udata za svog bivšeg zeta. Loren je nedavno našla novog partnera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading