FATALNA ZAVODNICA JE ŽELELA DA NEVINOST SAČUVA DO BRAKA: Onda se udala za SRBINA, i njima je bila OPČINJENA čitava država (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

28.12.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od kako je kročila na scenu, intrigira svojom pojavom.

FATALNA ZAVODNICA JE ŽELELA DA NEVINOST SAČUVA DO BRAKA: Onda se udala za SRBINA, i njima je bila OPČINJENA čitava država (FOTO)

Foto: printscreen/youtube

Adriana Lima, jedna od najuspešnijih svetskih manekenki, rođena je u Salvadoru u Brazilu. U javnosti je često isticala svoj ponos zbog porekla, ali i svoje lične uspehe.

Modni počeci

Karijeru je započela sa samo 15 godina, osvajanjem brazilskog izbora "Ford" i osvajanjem drugog mesta na svetskom takmičenju. Postala je članica modne agencije "Elit" i potpisala ugovor sa čuvenim brendom "Victoria's Secret", gde je postala jedan od najpoznatijih "anđela" u istoriji brenda.

Ljubavni život

Adriana Lima je privlačila pažnju i zbog svog ljubavnog života. Bila je u vezi sa princom Venzeslausom od Lihtenštajna, a kasnije se udala za proslavljenog košarkaša Marka Jarića, sa kojim ima dve ćerke. Nakon razvoda, javnost je pratila njene veze sa poznatim ličnostima poput Džastina Bibera, Dereka Džetera, kao i turskim piscem Metinom Harom. Takođe, pratila su je priče da želi da sačuva nevinost do braka, prenosi "Kurir".


Novi počeci

Nakon niza kratkotrajnih veza, Adriana je u septembru 2021. godine započela vezu sa producentom Andreom Lemerom, sa kojim je prošlog avgusta dobila sina Sajana. Ova vest izazvala je mnogo pažnje javnosti, a par je otkrio pol bebe na Kanskom festivalu.

Adriana Lima je svojim uspehom u svetu modelinga, ali i burnim ljubavnim životom, ostavila dubok trag u javnosti. Njena priča o usponima i padovima, kako na modnim pistama, tako i u ljubavi, intrigira mnoge, a njena lepota i šarm i dalje očaravaju svet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading