MANIJAK ZVERSKI SILOVAO STARICU U ŽITORAĐU! Upao jadnoj ženi u kuću, pa počeo da je PESNIČI - onda ju je POCEPAO!

Autor: Sanja Bojanović

Hronika

28.12.2023

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za sada su izrečene prvostepene presude tom licu, za oba dela ukupno 18 godina zatvora.

MANIJAK ZVERSKI SILOVAO STARICU U ŽITORAĐU! Upao jadnoj ženi u kuću, pa počeo da je PESNIČI - onda ju je POCEPAO!

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Na predlog Višeg tužilaštva u Prokuplju, sudija za prethodni postupak odredio je pritvor do 30 dana Z. M. (34) iz okoline Žitorađe, zbog produženog dela silovanje i zbog krađe.

On je tokom noći, 27. decembra ove godine više puta silovao staricu kojoj je upao u kuću. Kako se saznaje, osumnjičeni je razbio prozor i kroz njega ušao u kuću u kojoj sama živi osamdesetogodišnja žena. Prvo je udario,pocepao, a zatim silovao. Tu nije stao, već je seo za sto, jeo, odmarao, zatim je opet silovao. Na kraju je uzeo sav novac koji je starica imala. Reč je o sitnim parama, i otišao.

Nesrećna žena je uspela da dođe do telefona, pa je tokom noći prijavila šta se dogodilo. Zadržana je u bolnici radi provere zdravstvenog stanja, a potvrđeno da je imala povrede i po licu, glavi i telu. Na svoju inicijativu, puštena je kući.

Osumnjičeni je ubrzo uhapšen, te mu je nakon saslužanja u Višem javnom tužilaštvu, određen pritvor do trideset dana. Kako smo nezvanično saznali, reč je o višestrukom povratniku u vršenju krivičnih dela. Letos je drugo lice, takođe iz žitorađskog kraja u dva navrata izvršio isto krivično delo, odnosno silovanje lica koje ne može samostalnod a se stara i pokušaj silovanja i u toku je potupak pred sudom.

Za sada su izrečene prvostepene presude tom licu, za oba dela ukupno 18 godina zatvora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading