OPLJAČKAO I SILOVAO DEVOJKU PA JOJ REKAO DA MU DONESE JOŠ 500 EVRA! Uhapšen manijak na Novom Beogradu!

Autor:

Hronika

26.12.2023

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Siledžija i žrtva su se upoznali u lokalu na Novom Beogradu, nakon čega su održavali komunikaciju i dogovorili se da se nađu u iznajmljenom stanu na Novom Beogradu gde je devojka stravično zlostavljana.

OPLJAČKAO I SILOVAO DEVOJKU PA JOJ REKAO DA MU DONESE JOŠ 500 EVRA! Uhapšen manijak na Novom Beogradu!

Foto: ST/N. MANDIĆ, Shutterstock

Policija izvršila hapšenje

Prema saopštenju Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, policijski službenici PS Novi Beograd su danas doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog A.A. (22) zbog krivičnog dela "nedozvoljene polne radnje".

Prema dosadašnjim saznanjima, osumnjičeni je navodno fizičkom silom naterao oštećenu na nedozvoljenu polnu radnju u iznajmljenom stanu na Novom Beogradu, nakon čega joj je uzeo novac i lična dokumenta uz pretnju da mu mora dati još 500 evra.



Oštećena je odmah prijavila ovaj događaj policiji, koja je, po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, uspela da liši slobode osumnjičenog. Osumnjičeni je prethodno bio dogovorio sastanak sa oštećenom u TC Delta city kako bi preuzeo traženi novac, ali je umesto toga završio u policijskom pritvoru.

Osumnjičeni je danas saslušan, ali se branio ćutanjem. Nakon toga, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo predlog Trećem osnovnom sudu da se osumnjičenom odredi pritvor, uz obrazloženje da postoji opasnost da boravkom na slobodi utiče na svedoka, odnosno oštećenu. Predlog je usvojen, te je osumnjičenom određen pritvor.

Inače, siledžija i žrtva su se upoznali u lokalu na Novom Beogradu, nakon čega su održavali komunikaciju i dogovorili se da se nađu u iznajmljenom stanu na Novom Beogradu gde je devojka i opljačkana i silovana.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading