"NEKO JE POČEO DA KUKA I VRIŠTI, A ONDA SU SE ČULE SIRENE..."! Komšije u šoku posle noćašnje tragedije u kojoj je dečak (12) pao sa terase i poginuo! DVE EKIPE HITNE POKUŠAVALE DA GA SPASU!

Autor:

Hronika

16.12.2023

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dete je palo sa terase u Ulici Uroša Martinoća 25, a lekari hitne pomoći mogli su samo da konstatuju smrt.

"NEKO JE POČEO DA KUKA I VRIŠTI, A ONDA SU SE ČULE SIRENE..."! Komšije u šoku posle noćašnje tragedije u kojoj je dečak (12) pao sa terase i poginuo! DVE EKIPE HITNE POKUŠAVALE DA GA SPASU!

Foto: ST/B. Jovanović

Noćas se na Novom Beogradu dogodila teška tragedija, kada je dečak, star 12 godina, pao sa terase stana u kojem je živeo sa porodicom, i poginuo.

Do nesreće je došlo oko ponoći u jednom eleitnom naselju na Novom Beogradu.

Još nisu poznate okolnosti usled kojih je došlo do toga da dvanaestogodišnjak padne sa terase i pogine, ali jedna komšinica kažu da je situacija, kada se jeziva tragedija dogodila, bila dramatična.

-

Republika

Foto: ST/B. Jovanović

Zgrada sa koje je dete palo

 

- Tek sam jutros saznala šta se desilo. Čula sam samo da neko kuka i vrišti, kasno je bilo, i ubrzo su stigla dvoja kola hitne pomoći. Strašno šta se dogodilo - priča uznemirena žena,

Ostali ljudi, koji su izlazili iz zgrade u kojoj je mališan živeo, bili su iznenađeni vešću da su ostali bez malog komšije. Kažu, ništa nisu ni čuli ni videli.

- Strašno - svi do jednog su izgovarali.

Iz Hitne pomoći su potvrdili da je došlo do velike tragedije, ali nisu želi da komentarišu i kako.

- Dete je palo sa terase u Ulici Uroša Martinoća 25, konstatovana je smrt - rekli su kratko iz Hitne pomoći.

Podsetimo, sedamnaestomesečna devojčica K. M. poginula je pre tačno dve godine u decembru, kada je pala sa drugog sprata u centru Kraljeva. Ona je nažalost, preminula od zadobijenih povreda u Univerzitetskom kliničkom centru u Kragujevcu.

Beba je u Kragujevac prevezena iz Opšte bolnice "Studenica" u Kraljevu, gde su joj neposredno nakon nesreće dijagnostikovani višestruki prelomi i teške povrede lobanje i unutrašnja krvarenja. Ona je u ovu uglednu zdravstvenu ustanovu primljena bez svesti i u teškom stanju, odmah je intubirana, ali uprkos ogromnim, dvodnevnim naporima lekara Urgentnog centra kragujevačkog UKC da joj spasu život, devojčica je, nažalost, podlegla povredama.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading