DETE (12) PALO SA TERASE: Užas na Novom Beogradu!

Autor:

Hronika

16.12.2023

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još uvek nisu poznate okolnosti usled kojih je došlo do toga da dvanaestogodišnjak padne sa terase

DETE (12) PALO SA TERASE: Užas na Novom Beogradu!

Foto: ST/Petar Divac, Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Hitna i policija

Jeziva nesreća dogodila se sinoć oko ponoći, kada je na Novom Beogradu, u A bloku, dete staro 12 godina palo sa terase.

Kako je objavljeno na društvenoj mreži "moj_beo_grad_", sumnja se da je dete nastradalo.

Foto: instagram.com/moj_beo_grad/printscreen

 

Još uvek nije poznato kako je do tragedije došlo.

Podsetimo, sedamnaestomesečna devojčica K. M. poginula je pre tačno dve godine u decembru, kada je pala sa drugog sprata u centru Kraljeva. Ona je nažalost, preminula od zadobijenih povreda u Univerzitetskom kliničkom centru u Kragujevcu.

Beba je u Kragujevac prevezena iz Opšte bolnice "Studenica" u Kraljevu, gde su joj neposredno nakon nesreće dijagnostikovani višestruki prelomi i teške povrede lobanje i unutrašnja krvarenja. Ona je u ovu uglednu zdravstvenu ustanovu primljena bez svesti i u teškom stanju, odmah je intubirana, ali uprkos ogromnim, dvodnevnim naporima lekara Urgentnog centra kragujevačkog UKC da joj spasu život, devojčica je, nažalost, podlegla povredama.

Prema priči komšija, nesrećna devojčica je u momentu nesreće u stanu bila sa svojom mladom majkom M. M. koja je, kako se pretpostavlja, u tom trenutku obavljala kućne poslove.

- Taj prizor devojčice kako pada sa drugog sprata i potom leži u lokvi krvi na trotoaru neću moći da izbrišem iz pamćenja. Stajao sam sa druge strane ulice, a bilo je još dosta prolaznika, uobičajeno za radni dan. Neko od njih je pozvao Hitnu pomoć, a ubrzo je pristigla i policija - kratko je rekao jedan od komšija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading