SA PIŠTOLJEM PO BEOGRADU U SRED BELA DANA: Uhapšen muškarac koji je uznemirio građane! (VIDEO)

Autor:

Hronika

15.12.2023

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uznemireni građani odmah su pozvali policiju, koja je ubrzo došla na lice mesta i privela muškarca.

SA PIŠTOLJEM PO BEOGRADU U SRED BELA DANA: Uhapšen muškarac koji je uznemirio građane! (VIDEO)

Foto: instagram.com/moj_beo_grad/printscreen

Jeziva scena dogodila se danas na Dušanovcu kod pošte, kada je muškarac uočen da drži pištolj između trenerke i stomaka.

Uznemireni građani odmah su pozvali policiju, koja je ubrzo došla na lice mesta i privela muškarca.

Snimak hapšenja osvanuo je na društvenoj mreži Instagram, na stranici "moj_beo_grad_" gde se može videti muškarac kojeg je policija opkolila i koji je sa rukama na leđima ubačen u policijsko vozilo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

 

- Na Dušanovac kod pošte lik između trenerke i stomaka drži pištolj, došla je policija i priveden je. Prvo je bio ispred škole za negu lepote pa je pobegao u poštu kad je došla policija - napisano je ispod objave.

Podsetimo, tri osobe uhapšene su u Srbiji i jedna u Češkoj zbog lažnih dojava o bombama, a osumnjičeni su uhapšeni u krevetu. Njima je nađeno oružje kao i kompjuterska oprema putem koje su slali pretnje.

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je juče da se danas očekuje realizacija opsežne međunarodne akcije na hapšenju lica povezanih sa učestalim dojavama o eksplozivnim napravama u različitim obrazovnim institucijama na teritoriji Srbije.

MUP navodi da na nacionalnom i međunarodnom nivou intenzivno sarađuje sa svim relevantnim institucijama na identifikaciji IP adresa pošiljalaca dojava i njihovih korisnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading