PIJANI SUKOB U KAFANI ZAVRŠIO POKUŠAJEM UBISTVA: Osumnjičeni muškarac danas na saslušanju!

Autor:

Hronika

15.12.2023

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je obezbeđenje intervenisalo, G. Đ. je izvadio pištolj i pucao u Dalibora K. koji je hitno hospitalizovan sa tri hica u stomak i ruku.

PIJANI SUKOB U KAFANI ZAVRŠIO POKUŠAJEM UBISTVA: Osumnjičeni muškarac danas na saslušanju!

Foto: Republika

Pucnjava u Skadarliji

Policija je uhapsila G. Đ. (31) zbog osnova sumnje da je izvršio krivična dela teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Osumnjičeni će biti saslušan danas u Višem javnom tužilaštvu.

Incident u ugostiteljskom objektu

Incident se dogodio 3. decembra u jednom ugostiteljskom objektu u Skadarskoj ulici u Beogradu, gde je G. Đ. ispalio više hitaca iz vatrenog oružja u četrdesettrogodišnjeg muškarca, Dalibora K., nanoseći mu teške telesne povrede opasne po život.

Detalji svađe i pokušaja ubistva

Pre pokušaja ubistva došlo je do svađe u ugostiteljskom objektu gde su G. Đ. i njegovi prijatelji bili glasni, napadni i odbijali da napuste lokal iako im je rečeno da se zatvara. Nakon što je obezbeđenje intervenisalo, G. Đ. je izvadio pištolj i pucao u Dalibora K. koji je hitno hospitalizovan sa tri hica u stomak i ruku.

Informacije o Daliboru K.

Dalibor K. je državljanin Crne Gore i trenutno se nalazi u stabilnom stanju.

Šta se dogodilo?

Podsetimo, posle napada Gojko Đerković se dao u beg, a uhapšen je prilikom ilegalnog prelaska državne granice između Srbije i Hrvatske. 

Napadu je prethodila svađa oko muzike.

Napadača su kamere unutra lokala snimile, a u međuvremenu su saslušani svedoci.

- On je sedeo sa još nekoliko muškaraca za stolom. Bili su najglasniji u kafani, bahati, "maltretirali" su muziku, konobare, ponašali su se kao da su gazde. Tražili su da im se donese još jedna tura i vikali su na muzičare, hteli su da naruče pesmu iako je rečeno da se restoran zatvara. Konobar im je doneo račun, a taj koji je pucao je tada podivljao što mu ovaj nije doneo piće, mlatio je računom i vikao da neće da plati. Momci iz obezbeđenja su mu prišli da ga smire, a ovaj je tada izvukao pištolj i pucao - navodi sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading