UHAPŠEN NAPADAČ IZ SKADARLIJE! Pucao u restoranu na obezbeđenje, pa pobegao!

Autor:

Hronika

14.12.2023

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije PU za grad Beograd, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu uhapsili su G. Đ. (1992), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

UHAPŠEN NAPADAČ IZ SKADARLIJE! Pucao u restoranu na obezbeđenje, pa pobegao!

Foto: republika

Pucnjava u Skadarliji

G. Đ. se sumnjiči da je 3. decembra, u jednom ugostiteljskom objektu u Skadarskoj ulici u Beogradu, ispalio više hitaca iz vatrenog oružja u četrdesettrogodišnjeg muškarca i naneo mu teške telesne povrede opasne po život. 

Policija je osumnjičenog uhapsila prilikom ilegalnog prelaska državne granice između Srbije i Hrvatske. 

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, određeno mu je zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu. 

Dalibor K. (43) iz Crne Gore koji je radio kao radnik obezbeđenja u kafani u Skadarliji , gde ga je jedan gost upucao u stomak i ruku, nalazi se u stabilnom stanju u Urgentnom centru, saznaje.

- Njegovo zdravstveno stanje je stabilno. Krajem nedelje ga očekuje ortopedska operacija - navodi sagovornik.

Napadača su kamere unutra lokala snimile, a u međuvremenu su saslušani svedoci.

On je sedeo sa još nekoliko muškaraca za stolom. Bili su najglasniji u kafani, bahati, "maltretirali" su muziku, konobare, ponašali su se kao da su gazde. Tražili su da im se donese još jedna tura i vikali su na muzičare, hteli su da naruče pesmu iako je rečeno da se restoran zatvara. Konobar im je doneo račun, a taj koji je pucao je tada podivljao što mu ovaj nije doneo piće, mlatio je računom i vikao da neće da plati. Momci iz obezbeđenja su mu prišli da ga smire, a ovaj je tada izvukao pištolj i pucao - navodi sagovornik Telegrafa.

Podsećamo, napadu je prethodila svađa oko muzike.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading