ODJEKUJU PUCNJI, ČOVEK KRVARI, A ONI SEDE MIRNO! Jedan detalj sa snimka pucnjave u Skadarliji zgrozio je sve, reakcija ovog čoveka je šokantna!

Autor:

Hronika

04.12.2023

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reakcija ljudi koji sede u kafani tokom pucnjave je neprirodna.

ODJEKUJU PUCNJI, ČOVEK KRVARI, A ONI SEDE MIRNO! Jedan detalj sa snimka pucnjave u Skadarliji zgrozio je sve, reakcija ovog čoveka je šokantna!

Foto: republika

Pucnjava u Skadarliji

 

 

Noćas je nepoznati muškarac pucao na radnika obezbeđenja Dalibora K. (43) u čuvenoj kafani u Skadarliji, nakon čega je pobegao, a za njim policija i dalje traga.

Međutim, ono što je sve iznenadilo jeste reakcija onih koji su se u trenutku pucnjave zatekli u kafani.

Naime, napadač je nonšalantno ušao u objekat sa pištoljem na ruci i sa pola kafane pucao u Dalibora K., a oni koji su bili tu su reagovali u najmanju ruku rečeno, čudno.

Republika

Foto: republika

Pucnjava u Skadarliji, gosti sede mirno

I dok je bilo onih koji su počeli da se sklanjaju u panici i beže, njih nekoliko je sedelo mirno i posmatralo šta se dešava. Bez ikakve reakcije, straha, samo su gledali kako napadač puca i nisu se ni pomerili. Najviše je začudila reakcija jednog muškarca koji je usred napada najnormalnije ustao i otišao do toaleta.

Detalji sukoba nisu još u potpunosti jasni, ali se pretpostavlja da je došlo do verbalnog okršaja pre nego što je napadač izvukao oružje i upucao Dalibora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading