RADNIKA OBEZBEĐENJA KOJI JE UPUCAN U SKADARLIJI ČEKA ORTOPEDSKA OPERACIJA: Evo u kakvom se stanju nalazi, ranjen u stomak i ruku

Autor: Republika/I.K.

Hronika

05.12.2023

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva policija je raspsila potragu za napadačem.

RADNIKA OBEZBEĐENJA KOJI JE UPUCAN U SKADARLIJI ČEKA ORTOPEDSKA OPERACIJA: Evo u kakvom se stanju nalazi, ranjen u stomak i ruku

Foto: Ilustracija: D. Kadic, Nebojsa Mandi'

Pucnjava u Skadarliji

Dalibor K. (43) iz Crne Gore koji je radio kao radnik obezbeđenja u kafani u Skadarliji , gde ga je jedan gost upucao u stomak i ruku, nalazi se u stabilnom stanju u Urgentnom centru, saznaje.

- Njegovo zdravstveno stanje je stabilno. Krajem nedelje ga očekuje ortopedska operacija - navodi sagovornik Telegrafa.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva policija je raspisila potragu za napadačem.

Njega su kamere unutra lokala snimile.

U međuvremenu su saslušani svedoci.

- On je sedeo sa još nekoliko muškaraca za stolom. Bili su najglasniji u kafani, bahati, "maltretirali" su muziku, konobare, ponašali su se kao da su gazde. Tražili su da im se donese još jedna tura i vikali su na muzičare, hteli su da naruče pesmu iako je rečeno da se restoran zatvara. Konobar im je doneo račun, a taj koji je pucao je tada podivljao što mu ovaj nije doneo piće, mlatio je računom i vikao da neće da plati. Momci iz obezbeđenja su mu prišli da ga smire, a ovaj je tada izvukao pištolj i pucao - navodi sagovornik Telegrafa.

Podsetimo, pucnjava se dogodila u nedelju uveče, a prema informacijama, svađa između napadača i radnika obezbeđenja Dalibora K. prethodila je pucnjavi.

Detalji sukoba nisu još u potpunosti jasni, ali se pretpostavlja da je došlo do verbalnog okršaja pre nego što je napadač izvukao oružje i upucao Dalibora.

Prema nezvaničnim saznanjima, sukob je izbio zbog želje napadača da produži boravak u restoranu nakon zatvaranja. Sukob je eskalirao verbalno, da bi napadač potom posegao za oružjem i ispalio nekoliko hitaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading