"BILO JE PANIKE I STRAHA, ZATEČENI SMO I JOŠ UVEK U ŠOKU": Oglasili se iz poznatog restorana u Skadarliji - poznato i u kakvom je stanju upucani radnik obezbeđenja

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač je pobegao sa lica mesta, a iz ovog poznatog restorana otkrili su nam da još uvek nema zvaničnih informacija o tome ko je čovek koji je pucao.

"BILO JE PANIKE I STRAHA, ZATEČENI SMO I JOŠ UVEK U ŠOKU": Oglasili se iz poznatog restorana u Skadarliji - poznato i u kakvom je stanju upucani radnik obezbeđenja

Foto: Ilustracija: Shutterstock

U beogradskoj četvrti Skadarliji, sinoć je došlo do stravične pucnjave, u kojoj je povređen radnik obezbeđenja poznatog restorana u srcu ovog dela grada.

Naime, nepoznati muškarac je izvadio pištolj i ispalio nekoliko metaka u radnika obezbeđenja, Dalibora K, a kako smo ranije pisali do ovog incidenta je došlo nakon sukoba oko muzike i želje napadača da produži boravak u restoranu nakon zatvaranja. 

Nakon što je ispalio nekoliko metaka, napadač je pobegao sa lica mesta, a policija još uvek intezivno traga za njim.

Ekipa dnevnog lista Srpski telegraf i portala Republika.rs otišla je na mesto gde se odigrala drama, međutim, restoran danas normalno funkcioniše i radi.

Iz ovog poznatog restorana objasnili su nam da još uvek nema nikakvih zvaničnih informacija o tome ko je napadač koji je podigao prašinu u ovoj beogradskoj četvrti.

- Do pucnjave je došlo sinoć, međutim još uvek nemamo nikakve zvanične informacije. Sinoć se sve to izdešavalo kasno, ali najvažnije je da je čovek iz obezbeđenja dobro, štaviše odlično s obzirom na to što je primio metke. Nijedan vitalni organ nije povređen, sve ostalo će istraga pokazati - iz ovog restorana oglasila se Milica Petković.

S obzirom na to da je u pitanju porodični restoran, svi su i dalje u šoku da se nešto ovako moglo desiti, ipak, i posle dramatičnog incidenta, zatekli smo goste od ranog jutra na ovom mestu.

- Mi smo svi u šoku, ovo je jako poznati restoran, ako je iko bio negde bezbedan, to je onda bilo ovde, nikakvih problema nije bilo ranije, zatečeni smo. Sinoć je bilo i panike i straha, što je normalno s obzirom na situaciju u kojoj su se našli oni koji su bili tu, ali na sreću nije bilo više povređenih, osim radnika obezbeđenja, koji je ipak dobro prošao. Ja sam u kontaktu sa doktorima iz Urgentnog centra, ljudi kažu da je neverovatno koliko je čovek imao sreće, oba metka su prošla kroz salo u suštini, ništa više nije oštećeno - rekla je Milica.

Podsetimo, pucnjava se dogodila tokom noći, a prema informacijama, svađa između napadača i radnika obezbeđenja Dalibora K. prethodila je pucnjavi.

Detalji sukoba nisu još u potpunosti jasni, ali se pretpostavlja da je došlo do verbalnog okršaja pre nego što je napadač izvukao oružje i upucao Dalibora.

Prema nezvaničnim izjavama, sukob je izbio zbog želje napadača da produži boravak u restoranu nakon zatvaranja. Sukob je eskalirao verbalno, da bi napadač potom posegao za oružjem i ispalio nekoliko hitaca.

Očekuje se dalji razvoj istrage kako bi se utvrdili tačni motivi napada i kako bi se priveo osumnjičeni za ovaj napad.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading