OTKRIVEN MOTIV PUCNJAVE U SKADARLIJI? Evo zbog čega je izrešetan radnik obezbeđenja - u Dalibora ispaljena ČETIRI METKA

Autor: T.V.

Hronika

04.12.2023

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kolege ranjenog Dalibora imaju samo reči hvala za njega. Kako su naveli nije bio svađalica već kultutran i fin čovek.

OTKRIVEN MOTIV PUCNJAVE U SKADARLIJI? Evo zbog čega je izrešetan radnik obezbeđenja - u Dalibora ispaljena ČETIRI METKA

Foto: Shutterstock

Ilustracija

Radnik obezbeđenja restorana u poznatoj beogradskoj četvrti Skadarliji, Dalibor K. (43), zadobio je ozbiljne povrede u pucnjavi koja se dogodila sinoć oko ponoći.

Nepoznati muškarac, nakon sukoba oko muzike, izvadio je pištolj i ispalio nekoliko metaka u Dalibora pre nego što je pobegao s lica mesta.

Dalibor K. je prevezen vozilom Hitne pomoći u Urgentni centar, gde mu je pružena medicinska pomoć. Prema informacijama iz izvora bliskih istrazi, Dalibor ima dve rane u stomaku i isto toliko u jednoj ruci.

- Navodno sukob je nastao oko muzike. Napadač je hteo da produži svoj boravak u restoranu nakon fajronta ali to nije bilo moguće. Najpre se verbalno sukobio sa radnikom obezbeđenja, a potom je izvadio pištolj i pucao u njega - rekao je izvor.

Motiv napada još nije potpuno jasan, ali prema nezvaničnim izjavama, sukob je izbio zbog želje napadača da produži boravak u restoranu nakon zatvaranja. Sukob je eskalirao verbalno, da bi napadač potom posegao za oružjem i ispalio nekoliko hitaca.

Policija intenzivno radi na rešavanju slučaja i identifikaciji napadača, a kolege ranjenog Dalibora opisuju ga kao kulturanog i mirnog čoveka koji je izbegavao konflikte.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading