DEČAK (3) UBIO BRATA (2)! Pronašao pištolj u majčinoj torbici, upucao ga slučajno!

Autor:

Svet

20.11.2023

07:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trogodišnji dečak pronašao je pištolj u majčinoj torbici i slučajno upucao dvogodišnjeg brata, smrtno ga ranivši, saopštila je policija u Geriju u Indijani.

DEČAK (3) UBIO BRATA (2)! Pronašao pištolj u majčinoj torbici, upucao ga slučajno!

Foto: Printscreen/YouTube/Trendingvideos

Policija SAD

Policajci su u petak uveče upućeni u lokalnu bolnicu po dvogodišnju žrtvu iz vatrenog oružja, prenosi Asošiejted pres.

Majka deteta rekla je tamošnjim policajcima da je njen trogodišnji sin pronašao pištolj u njenoj torbici nakon što je izašla iz spavaće sobe i slučajno upucala njegovog mlađeg brata, koji je kasnije preminuo od zadobijenih povreda. Radna grupa tužioca za ubistva okruga Lejk istražuje pucnjavu koja se dogodila u kući u Geriju.

Govorili su gradonačelnik i načelnik policije

- Sprovodimo krivičnu istragu, a zatim ćemo je predstaviti okružnom tužiocu okruga Lejk, koji će odlučiti da li je u pitanju nemar ili nesreća - rekao je šef policije Gerija Sem Roberts za VLS-TV.

Gradonačelnik Džerom A. Prins i šef policije Geri Entoni Titus istakli su važnost toga da odrasli preduzmu korake kako bi pravilno osigurali vatreno oružje i druge uređaje koji bi mogli „postati oružje u rukama nevine dece“.

Posebno su pozvali na upotrebu futrola ili brava za oružje za osiguranje vatrenog oružja.

- Naša srca i molitve upućuju se najmilijima dvogodišnjeg deteta koje je tako tragično oduzeto iz naše zajednice - rekli su Princ i Titus u zajedničkoj izjavi.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading