JEZIVA SCENA NA FRONTU KOD AVDIJEVKE: Snimak otkriva strahote rata u Ukrajini! Ukrajinci i Rusi MRTVI LEŽE jedni do drugih! (VIDEO)

Autor:

Svet

01.05.2024

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jeziva scena na frontu kod Avdijevke

JEZIVA SCENA NA FRONTU KOD AVDIJEVKE: Snimak otkriva strahote rata u Ukrajini! Ukrajinci i Rusi MRTVI LEŽE jedni do drugih! (VIDEO)

Foto: printskrin


Na frontu kod Avdijevke zabeležena je jeziva scena nakon borbe prsa u prsa, koja je ostavila položaj Oružanih snaga Ukrajine prekriven desetinama tela vojnika obe strane. Uznemirujući snimak koji traje sedam minuta prikazuje zemunicu koja je dupke ispunjena telima, a mnoga čak vire iz zemlje. Mnogi vojnici su bukvalno raskomadani od eksplozija, a izvaljena stabla svedoče o žestokom bombardovanju pre ruskog juriša. Na okolnim poljima vide se spaljena vojna vozila, dodatno naglašavajući razmere sukoba.

Hitna evakuacija stanovnika Novoaleksandrivke

Ukrajina je zbog napredovanja ruskih snaga naredila hitnu evakuaciju preostalih stanovnika Novoaleksandrivke. Na tom delu fronta prethodnih dana vodile su se žestoke borbe za mnoga naselja, a Telegram kanal DeepState navodi da su Rusi dan ranije zauzeli sela Keramik i Novokalinovo.

 

 


Jeziv prizor nakon povlačenja ukrajinske vojske iz zapadnog dela Berdičija

Pripadnici ruskih snaga su zatekli jeziv prizor nakon povlačenja ukrajinske vojske iz zapadnog dela Berdičija. Na užasavajućem snimku vidi se na desetine tela ukrajinskih vojnika među gomilom smeća na prostoru oko rova i male zemunice. Neka tela su u poodmakloj fazi raspadanja dok su druga unakažena od eksplozija. Scena je bila toliko užasavajuća da čak ni vojnici koji su snimali nisu mogli da poveruju u ono što vide. Ovaj događaj naglašava težinu sukoba i nedaće koje su zadesile vojnike na terenu.

 

 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Poruke

03.05.2024 11:07

Mrtvi ukrajinci i rusi su od huškača Makrona i Šolca. Napravili prevaru Minskim mirovnim sporazumom. Zelenski sa timom nacionalnosti za čišćenje ukrajine od rusa organizovali plan za rat. Britanija pa i američke demokrate još više podstiču na zločine! Ceo zapadni svet je zločin. SB UN treba vođe zločina da predaju drugom novo formiranom međunarodnom sudu sa novim sedištem da bude.Srbija ne treba sa zločincima ništa da sarađuje. Pozvati sve narode da napuste ove zemlje i priđu slobodarskim svom narodu u otporu ubicama. Svoje huškačke zločine pripisuju drugim malim narodima a svoje skrivaju.