POLICIJA UPUCALA MLADIĆA NASRED ULICE! Građani sve snimili - opšti haos nastao (VIDEO)

Autor:

Svet

14.11.2023

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svedoci ovog nemilog događaja su zabeležili trenutak napada svojim mobilnim telefonima.

POLICIJA UPUCALA MLADIĆA NASRED ULICE! Građani sve snimili - opšti haos nastao (VIDEO)

Foto: twitter/printscreen/@ErdkedzV2

Nemačka policija je danas oko podneva bila primorana da upotrebi oružanu silu u centru grada Gumersbaha, nakon što je muškarac napao policajce ispred ulaza u jednu pekaru. Prema navodima Bilda, napadač je bio upucan nakon što je odbio da se preda i fizički napao jednog od policajaca.

Svedoci ovog nemilog događaja su zabeležili trenutak napada svojim mobilnim telefonima. Na snimku se jasno vidi kako su policajci pokušali da savladaju napadača, ali su bili primorani da upotrebe oružje nakon što se on otrgao i nasrnuo na jednog od njih.

Za sada nema informacija o identitetu napadača, ali se pretpostavlja da je reč o muškarcu srednjih godina. Kako prenosi Bild, policajac koji je ispalio hitac u njega je uspeo da ga pogodi i onesposobi.

 

 


Prema nezvaničnim informacijama, povređeni napadač je prevezen u bolnicu, a njegovo stanje se još uvek ne zna.

Ovo nije prvi put da se u Gumersbahu događaju ovakvi incidenti. Prošle godine je jedan muškarac nožem napao prolaznike u ovom gradu, a pre tri godine je došlo do pokušaja terorističkog napada u lokalnom tržnom centru.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Mile

14.11.2023 19:06

Znači mladić srednjih godina.