NAĐENO TELO JOŠ JEDNE DEVOJČICE! Potraga za Almom i njenim sinom se nastavlja!

Autor:

Svet

06.05.2024

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alma Arazi (39) je skočila sa svoje troje dece u hladnu Bojanu

NAĐENO TELO JOŠ JEDNE DEVOJČICE! Potraga za Almom i njenim sinom se nastavlja!

Foto: facebook printscreen

U gradu Skadar, još jedno telo devojčice pronađeno je nakon tragičnog incidenta u kojem je Alma Arazi (39) skočila sa svoje troje dece u reku Bojanu.

Prema informacijama novinara Balkan Vebe, veruje se da je pronađeno telo još jedne devojčice, a tragaju se za telima Almine druge ćerke i sina.


Ova stravična tragedija izazvala je potres u zajednici, posebno zbog sumnji da je Alma trpela porodično nasilje pre nego što je odlučila da skoči u reku sa decom.

Njen suprug je uhapšen i optužen za porodično nasilje i podsticanje na samoubistvo.

Foto: facebook printscreen

Alma Arazi sa decom



Nadležne vlasti su preuzele istragu o ovom slučaju i preduzimaju mere kako bi pružile podršku preživelim članovima porodice i istražile sve okolnosti koje su dovele do ove tragedije.

Podsetimo, suprug Ergis Arazi (31) je uhapšen zbog optužbi za nasilje u porodici, a prema pisanju "Vox news", Alma je pre nestanka videla fotografije i snimke osamnaestogodišnje ljubavnice svog supruga u njegovom telefonu.

Sestra Alme, Genta, je izjavila da je on bio nasilan prema sestri i deci, te da je često pretio Almi rečima "Odvedi moju decu i ubiću te".

Ona je takođe otkrila policiji da je Alma isplanirala očajnički potez navodno iz osvete, nakon što je saznala da suprug namerava da dovede ljubavnicu kući.

 

Otac Alme, A.B., je izjavio da je savetovao svoju ćerku da misli na sebe nakon što je saznala za suprugovu neverstvo, ali da je ona, prema porodičnom vaspitanju, verovala da treba da umre sa partnerom kojeg je izabrala.

Foto: Facebook/Printscreen/Ergys Arazi

Ergis Arazi sa decom

 

- Rekao sam svojoj ćerki, gledaš u čoveka koji te više ne voli. Pusti ga da živi svoj život a ti gledaj sebe. Rekla mi je da takvu odluku nije mogla da donese jer mi nismo takva porodica. Mi smo učeni da umremo sa partnerom kojeg smo izabrali. Ovakve priče se obično ne završavaju dobro - rekao je otac Alme, A.B.

Prema svedočenju sestre Alme, njen muž je bio nasilan prema supruzi i deci, često joj preteći rečima da "deca nisu njena".

- E.A. me zvao u 10 uveče 1. maja i pitao me da li je moj brat odvezao Almu do Drača. Pitala sam ga zašto Alma nije kod kuće. Rekao mi je da nije kod kuće nakon čega sam odmah pozvala svog brata, a javio mi se nećak koji je rekao da im Alma nije dolazila. Zvala sam brata ali mu je telefon bio isključen. Nikada se nije dogodilo da se ona i ja toliko dugo ne čujemo. Samo tog dana smo se čule kraće nego inače - ispričala je Genta.

Ona je takođe opisala kako je saznala za nestanak sestre te kobne večeri, naglašavajući neuobičajenu tišinu koja je zavladala između njih dve.

Uzrok ove tragedije i dalje ostaje predmet interesovanja javnosti i policije, dok se tragaju za nestalom Almom i njenom decom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading