"HTEO DA DOVEDE LJUBAVNICU" Novinar otkriva pozadinu TRAGEDIJE u Skadru, OVO je razlog zašto je Alma sa decom skočila u Bojanu

Autor:

Svet

05.05.2024

23:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragedija koja je uznemirila kako albansku tako i širu javnost

"HTEO DA DOVEDE LJUBAVNICU" Novinar otkriva pozadinu TRAGEDIJE u Skadru, OVO je razlog zašto je Alma sa decom skočila u Bojanu

Foto: Alma Bushati Arrazi Facebook printscreen

Albanski novinar Ferdinand Derviši detaljno je opisao tragediju u Skadru, gde se sumnja da je 39-godišnja žena zajedno sa svoje tri dece, utopila u reci Bojani nakon, kako se sumnja, nasilja koje je nad njima izvršio njen muž.

Telo jednog deteta je u međuvremenu pronađeno, javlja Vox News.

Derviši je rekao da je Ergis rekao svojoj ženi: "Dovešću ljubavnicu kući."

Takođe je rekao da je njegova supruga Alma A. (39), popila kafu sa sestrom svog muža pre tragedije, kao i da joj je tada možda saopšteno da brak više neće trajati.

Rekao je da je možda skok u hladnu reku Bojanu sa decom mogla da bude osveta mužu u teškom psihičkom stanju u kom je Alma bila.

- Govorimo o paru koji je do 2020. dobro funkcionisao. Muž joj je izjavljivao ljubav. Znam da se sve nedavno počelo dešavati. Zbog vanbračne veze 31-godišnjeg sa devojkom od 17 ili 18 godina, čija je majka bila istih godina kao i njegova žena - rekao je novinar.

- Nije videla šansu da se ponovo ujedini sa svojim mužem. Do sada ne znamo da li je bilo nasilja ili ne. Znamo da je bilo rasprava u poslednjim trenucima. Imala je nedavno razgovor sa sestrom svog muža, jedinom osobom s kojom je bila u odnosima, u kafiću blizu mosta na Bojani, gde je bila sa svom decom - dodao je.

- Nije iznenađujuće što je u ovom poslednjem razgovoru čak primila poslednje informacije da je sve gotovo. Poslednja linija nade je nestala i počela je osveta. Ne da bi ubila sebe, već i decu, jer bi to povredilo muža. Iz tog kafića kada su se rastali, smatra se da je odvela decu i bacila ih u vodu - rekao je Derviši u emisiji The Review, prenosi Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading